szukam korespondentow :D^^

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć mam 18 lat , z francuskim mam dosc traumatyczne przezycia, moja nauczycielka poradziła mi ,że powinnam poszukać sobie mailowych korespondentow z Francji - płeć obojetna wiek również.Jeżeli nie ty to moze twoj znajomy/a mogliby mmi pomoc:) LUDZIE JA MAM W TYM ROKU MATURE:)-a to polaczenie przyjemnego z pozytecznym :):):) Jestem osobą wesołą i w miare komunikatywną. Nie muszę chyba wspominać ,że chciałabym korespondowac w jezyku Francuskim: buziaki. CZekam na maile ;)
zapomnialam [email] ;P ah ten blond.. ;P
Czesc Zuzia ;-)
najlepiej sama zadziałaj i to zaraz ! ;-)
Załóż sobie konto na :

1)http://eu1.badoo.com/signin/guest/contacts/
albo
2)http://www.friendsabroad.com/fr/register.htm

a ludzie beda do Ciebie pisać. (zreszta sam mozesz sobie powybierac ludzików i napisac pierwsza). Założyc konto nie jest skomplikowane, wystarczy napisac pare słów o sobie. Jakby co ja mam konto na badoo Aleksandra, a na friendsie oleszka. Moge pomoc jakbys miala problemy z zalozeniem konta.

Pozdrawiam
Ola
a powiedz oleszka, jak sie wybiera znajomych na tej stronie badoo. bo ja sie zarejestrowalam ale nie bardzo wiem jak to dziala :(
a, znalazlam:) nie wiem tylko jak wybrac miasto ...w pierszej kolumnie wybieram polska a potem miasto jakos nie moge :)
Hej ;-)
Jak szukasz znajomych to wpisujesz po prostu same miasto np Gdansk, a jak nie ma go na tej liście, to wybierasz "Autrex lieux ..." (mam wybrany j.francuski do wyswietlania na stronie) - otwiera sie wówczas nowe okno, w którym wybierasz państwo, miasto i to wskakuje. W ten sposó mozesz wybrac :Polska, Bydgosz, Anieliny tzn Państwo, miasto, wieś (lub miasto) w okolicy Bydgoszy. Wskoczy Polska, Anielino i znajdzie Ci ludzi zapisanych z tego rejonu. Oczywiście możesz sobie wybrać płeć i zakres wiekowy.

Tutaj na Badoo oprócz opisu mozesz wklejac swoje zdjecia, reportaze, na które potem inni beda głosować (czyli oceniać). Ty tez mozesz oceniac innych zdjęcia, bo tak to działa, że jedni głosują na innych.

Poza tym jest opcja "remonter" votre profil - czyli raz na 24 godziny mozna z tego korzystać, wówczas twój profil wskakuje na pierwsze miejsce wszystkich osób zapisanych (a na dzien dzisiejszy jest ponad 12 mln) i przez 5 minut jesteś na czele tej listy ;-)

Pozdrawiam
Ola

PS
Jak chcesz z kims czatować to trzeba miec conajmniej na 70 % uzupełniony profil, inaczej nie pozwala wysyłać wiadomości ;-)
dzieki, juz sobie poradzilam. super sprawa na podszlifowanie jezyka.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia