Polskie jedzenie

Temat przeniesiony do archwium.
hej! Ja jestem z "forum wloskiego" :) ale mieszkam blisko Francji i chcialabym Was spytac czy we Francji sa dostepne produkty tj. np. poledwica sopocka, krakowska sucha, smietana(ta polska kwasna 18%), serek homogenizowany, sledzie i ogorki kiszone :) Jesli tak to prosze napiszcie w jakich sklepach moge to dostac (bo planuje wyskoczyc do Nicei na zakupy, bo tu we Wloszech nie ma wielu rzeczy:/), najlepiej jakies duze super badz hipermarkety no i nazwy po francusku mi napiszcie prosze bo niestety nie znam tego jezyka:) Z gory dziekuje i mam nadzieje ze we Francji dostane te produkty!:) Byloby super!
Pozdrawiam!
Hej!! Jest kilka sklepow w Paryzu z polskimi wyrobami....problem polega na cenach, ktore.....odrzucaja....no ale od czasu do czasu mozna zaszalec :)

Z drugiej strony lepiej chyba wsiasc do pociagu...2h30 z Paryza i jestem w Londynie. A tam wszystko z PL ..lacznie z cenami :)

Pozdrawiam
http://www.lapetite-pologne.com/

To inna możliwość...
Jesli na zakupy do Nicei to tylko i wylacznie do polskiego sklepu, ktory niedawno otworzylismy:) polskie wedliny, nabial, kapusta, ogorki, slodycze, piwo, prasa i wiele wiele innch, zapraszam serdecznie, adres; 15 rue de roquebilliere [tel]NICE. tel, 06.67.10.02.72 / 06.50.54.40.60 / 09.53.23.06.14

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie