au-pair w PARYZU

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć!
Będę au-pairką w Paryżu z pewnymi wyjątkami podczas wyjazdów w inną część Francji. Mój pobyt zaplanowany jest na okres od początku lipca do połowy września. Poszukuję więc innej au-pairki, z którą możnaby było wyjść na miasto czy na imprezę. Daj znać, jeśli to Ty :)
hej.ja tez bede w paryzu od lipca wiec chetnie sie spotkam:)mozesz pisac do mnei na [gg] .
Również mam podbnie zaplanowane lato. A gdzie dokładnie będziesz w czasie wakacji, oprócz Paryża?
Numer GG - 1068209
O świetnie jest nas więcej. Moje [gg] . Ostatnimi czasy dość rzadko na nim bywam, bo wiecie - sesja się zbliża :)
Oprócz Paryża będę jeszcze w Perigord, a Wy tylko w Paryżu, czy też gdzieś z rodzinkami wyjeżdżacie?
Rodzinki zalatwilyscie sobie przez strone internetowa?
ja tak. jest całe mnóstwo stron tego typu, także jak ktoś szuka, to z pewnością znajdzie odpowiednią rodzinkę
u mnie tez egzaminy wiec odezwe sie pozniej na gg:)Ja wyjezdzam w lipcu na lazurowe, pozniej w okolice bassin arcachon nad ocean i prowansja, wiec pewnie w paryzu wiele nie pobede, a w sierpniu na ibize, ale od wrzesnia przeciez mozemy sie spotkac:)i tez znalalam rodzinke przez aupairworld.
Cześć, ja też znalazlam prace przez Au pair Word i wyjezdzam do Paryza 10 lipca, wiec też jestem chętna aby się spotkać. Nie wiem dokladnie jak dlugo tam zostaniemy, bo ponziej jedziemy do Arcachon, a do Polski wracam pod koniec września. Moje [gg] .
witam! ostatnio chcialam sie zarejestrowac na au pair word ale zrezygnowalam gdyz regulamin jest tak dlugi i ciezki do przetlumaczenia.. a boje sie zaakceptowac cos czego nie rozumiem. czy kttos mowglby mi po krotce powiedziec co w nim jest ? dzieki z gory ;* i pozdrawiam
Hej ! ja tez bede w paryzu au pair, na poczatku lipca i caly sierpien, a moze nawet dluzej. Bardzo chetnie sie z Wami spotkam! Jest juz jakies spotkanie w planach? podaje mojego meila: [email] i [gg]
ooo ja tez będę w Perigord! Ale tylko na dwa tygodnie na wakacje z rodzinką :P Tak to będę przesiadywac w Belgii ;)
Super! :) Ja bede okolo 3 tygodnie. Najprawdopodobniej od 15 lipca. W Paryzu to sie zawsze ktos znajdzie do towarzystwa, a tam myslalam ze bede osamotniona. Odezwij sie do mnie na gg jesli chcesz :)
Hej, hej! Mam takie pytanie... Jeśli jedziecie jako au-pair do Paryża albo w jego okolice to rodzinka zapewnia Wam także Carte Orange? Czy jeśli sama od siebie nie proponuje, powinnam ją spytać? Dzięki za odp.
hej zalezy od tego co masz napisane w kontrakcie pracy, ja bedac aupair(dawno, na szczesie:) mialam wszystko wymienione co rodzina mi gwarantuje i jakie oplaty ponosi np. czy placi za szkole, carte orange czy imagine "r", jakie kieszonkowe itd. moim zdaniem powinnas ich spytac. pzdr z paris
Ja jestem tez w Paryzu, racej dyspozycyjna ... [email]
słuchajcie proponuję, żeby zamieścić w tym wątku datę i miejsce spotkania, jeśli się już takowe ustali, bo na gadu ciężko się złapać z tego co widzę ;)
jeśli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie o Paryżu, to może podrzuci jakiś pomysł
hej dziewczyny, jesli wasze spotkanie jest nadal w planach, sluze pomoca i informacja szczegolowa, bo tak sie zlozylo, ze Paryz znam dobrze :)
moj mail to [email] [gg] .bardzo chetnie sie z wami spotkam! poza tym mam pytanie, czy macie kontakt z rodzinami, ktore potrzebuja kogos do pomocy do okreslonej godziny? mam mieszkanko, a opieka nad dzieckiem interesowalaby mnie jedynie na pewnien czas..pozdrawiam, Magda
Witam wszystkie au -pairki :)
Ja jestem obecnie w Metz, a dokładnie nad Jeziorkiem nieopodal, ale wybieram się na tydzień do Versailles, od 2-07 wrzesnia. Szukam kogoś kto miałby ochote podreoptac ze mną po Paryzu 6 wrzesnia, wieza Eiffla, Sacre Coeur.. tak cały dzionek, bo samej tak troszke smutko i nudnawo byc moze :(
Wiec jakby ktos nie miał ciekawych planów na sobote..troszke odległą :) to zapraszam.
Moj mail: [email]

Pozdrawim,

Pa
jeju jak ja marze o au pair, mam 18 lat ale nie mam zadnego doswiadczenia w opiece nad dziecmi, mysle ze umialabym sie nimi zaopiekowac, ale czy mam szanse zostac au pair bez doswiadczenia?
na jakim poziomie znalyscie jezyk jak pierwszy raz tam pojechalyscie?
prosze o odpowiedz, pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia