au pair :) Ardeche

Temat przeniesiony do archwium.
hej :)
szukam au pair dla rodzinki w regionie Ardeche :) od zaraz ( jak najszybciej mozecie ) :) tak naprawde nie znam szczegolow, chyba maja dwojke chlopcow, sa to znajomi rodziny u ktorej obecnie przebywam i au pair ktora miala do nich zawitac jakies 5 dni temu nie przyjechala..nie odpowiada na smsy, telefony i maile :/ wiec jesli ktoras jest zainteresowana to piszcie na gadu :) nawet jak jestem niedostepna, to podam maila do rodzinki :) 726[tel]pozdrawiam :)
juz sie dowiedzialam ze rodzinka ma na pewno dwoch chlopcow :) w wieku 5 i 9 :)
Hej
JEstem bardzo zainteresowana :)Od dłuższego czau szukam rodzinki ale jakoś szczęście mi nie dopisuje.. Tylko czy oni szukają aupairki na wakacje czy dłużej? Zostawiłam CI wiadomość na gg, mam nadzieję że się szybko odezwiesz:)
Beata
Odradzam szczerze region Ardeche bylam tam na wakacjach z moja rodzina i jest to miejsce na koncu swiata :) gdzie nie ma nic, zasiegu telefonicznego, cywilizacji etc, so tylko krowy, pola i sprzedawcy kielbasy ;)
No tutaj sie nie zgodzę, ARDECHE jest przesliczne. Bylam tam przez 4 miesiące jako aupair i ryczałam strasznei przed wyjazdem. Ludzie i miejsca są najlepsze jakie można znaleźć. Mieszkańcy, to nie typowi paryżanie, tylko "ludzcy Ludzi" do ktorych sie przywiazalam jak do rodziny. A miejsca cudowne.
A tak przy okazji to wlasnie "moja" rodzinka tam poszukuje aupari od 1 kwietnia. Jesli jest ktos chetny prosze o kontakt na [email]
2 dzieci ( 3 z pierwszego małżęństwa co jakiś czas). Więcej szczegółów podam zainteresowanym.

« 

Życie, praca, nauka