pokój do wynajecia na czas wizyty w Paryzu

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
witam,
szukam pokoju na wakacje( lipiec, sierpień) w Paryżu w jakiejś rozsądnej cenie( jestem studentką:)) kontakt: [email]
Witam serdecznie!
Mimo zbliżających się wakacji, nauczona doświadczeniem, już teraz rozglądam się za noclegiem w Paryżu na sylwestra. Czy wiedzą może Państwo gdzie w Paryżu znajdę tanie pokoje bądź małe mieszkanko na 4 osoby w terminie 30.12.2011-01.01.2012? wszelkie informacje proszę przesyłać mailem na adres: [email] Serdecznie dziękuję i życzę wszystkim udanych wakacji oraz urlopów:)
Witam!
Szukam pokoju dla 2 osób w Paryżu w terminie 01.09.2011-10.-9.2011. czekam na propozycje: [email] Chcemy pozwiedzać, nie pijemy nie palimy.
Witam:) Poszukuje mieszkania badz pokoju w Paryzu do wynajmu na tydzien dla dwoch osob. w terminie od 17wrzesna(mozna go troszke przesunac;) ).Poinformowanych prosze pilnie o kontakt. Z gory Dzieki:) kontakt:[tel][gg] [email]
Witam!
Szukam studia/apartamentu dla 2 osób
w terminie 27.04-04.05.2011r. w Paryżu.
Nie ma znaczenia w jakiej dzielnicy, byle blisko metra:)
Jakby ktoś miał coś ciekawego proszę o kontakt na maila:
[email]
Pozdrawiam!
Michał Nowacki
Witam:) Poszukuje mieszkania badz pokoju dla dwoch osob w okresie (17-24wrzesien) moga byc to okolice paryza... nie szukam zadnych rarytasow..Zaprosilem znajomych na wakacje a nie mam gdzie ich ugoscic:/. Prosze o jakiekolwiek informacje?Z gory dziekuje:) Moj kontakt [tel], [email] [gg]
witam
tyle osob szuka mielgo i bezpiecznego lokum na swoj pobyt w paryzu,
a ja chcialam polecic pnai ktora mowi po polsku
a pokoiki ma przesliczne i w cenie hosteli
pozdrawiam i daje jej namiary

[email]
lub strona internetowa

http://www.pokoje-w-paryzu.com
http://www.globrelations.com/pokoje
Witam, poszukuje noclegu dla 2osob w Paryzu na jedna noc 7/8.10.2011. Niestety nie moge sie dodzwonic do ksiezy pallotynow na rue surcouf gdzie zawsze sie zatrzymywalem, czy ktos moze zna ich aktualny nr telefonu? Z gory dziekuje za wszelkie odp
Witam!
Poszukuje pokoju w Paryżu dla dwóch kobiet do wynajęcia na początku grudnia na kilka dni.
Cena za nocleg, która by mi odpowiadała to 15 euro od osoby. mój adres mail:
[email]
Pozdrawiam :)
poszukuje niedrogiego noclegu dla 1 osoby - najbardziej interesuje mnie Montparnasse i okolice - w dniach 28 pazdziernika do 2 listopada 2011.
Jesli ktos zna... prosze o info na email [email]
Dziekuje!
witam, szukam w Paryzu pokoi do wynajecia dla 7 doroslych osob w terminie 31/12/2011-03/01/2012. Najlepiej blisko stacji metra oto kontakt [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna