kolonie dla dzieci

Temat przeniesiony do archwium.
Mam do Was pytanie odnosnie koloni dla dzieci ze zwiazkow polski - francuskich, gdzie np. dzieci nie mowia perfekt po polsku i rodzicie chcieliby je wyslac na kolonie do Polski. Czy ktos z Was orientuje sie czy takie kolonie sa organizowane? mam na mysli dzieci w wieku 8 - 10 lat, kolonie w Polsce dla takich dzieci z zagranicy z jakims fajnym programem, moze rowniez z nauka polskiego, zwiedzanie Polski lub cos podobnego?
jesli macie jakies info to prosze napiszcie.
dziekuje z gory :-)

Agnieszka
nikt nic nie wie?
chetnie zorganizuje takie kolonie, jesli udaloby Ci sie zebrac grupe dzieci.. (mam uprawnienia wychowawcy i bardzo dobrze znam osobe z uprawnieniami kierownika. obie mamy doswiadczenie)
Jesli jestes zainteresowana pisz na [email]
Witamy serdecznie!!! Biuro podróży Salut Voyages, z siedzibą w Warszawie, rodowodem polsko-francuskim:), doświadczeniem i pasją do pracy z dziećmi specjalizuje się w organizacji wypoczynku dla dzieci i młodzieży francuskojęzycznej i inie tylko. Na naszych koloniach i obozach gościmy dzieci z Francji, Belgii, Anglii...., międzynarodowych szkół funkcjonujących w Polsce (m.inn. Primaire, college et lycee Francais de Varsovie), a także dzieci z Polski. Bogaty program (windsurfing, tenis, jazda konna, nauka języków, piłka nożna, taniec i wiele innych opcji), wysoki standard ośrodków, aspekt interkulturowy i sprawdzona kadra to nasza wizytówka. Zapraszamy zatem na naszą stronę www.salutvoyages.pl

»

Życie, praca, nauka