szukam..la rochelle

Temat przeniesiony do archwium.
witam!szukam Polaków mieszkających w La Rochelle.W lipcu lub sierpniu planuje przeprowadzkę z dzieciakami i szukam info o dobrych szkołach w tym mieście.może ktoś mi coś podpowie?będę bardzo wdzięczna.mój mail [email]
Witam:)Ja mieszkałam przez rok w la rochelle.Studiowałam tam więc wiedzy na temat szkół podstawowych nie mam.Ale jeśli chcesz podam ci kontakt do kolegi, francuza który tam się wychował i nadal mieszka:)On na pewno się orientuje
Witam!
Ja także planuje we wrześniu zamieszkać w La Rochelle i bardzo chętnie poznałabym Polaków tam mieszkających. Generalnie chciałabym się też dowiedzieć o życiu w tym mieście. Jest tam możliwość znalezienia pracy? Dziękuje z góry za pomoc. Pozdrawiam
Witam,
Od listopada będę mieszkała w La Rochelle. Bardzo chętnie nawiąże znajomości z Polakami, którzy tam mieszkają. Moj nr gg to 1[tel]
Pozdrawiam serdecznie
Witam Ja także szukam znajomości wśród Polaków mieszkających w La Rochelle .Jeśli jeśli masz ochotę pogadać odezwij się.Pozdrowienia.
hej mieszkam w rejonie poitou-charente..moje [gg] pzdr
Ja tylko dodam, że La Rochelle to jedno z najpiękniejszych miejsc we Francji :-) Ja sam mieszkam w Nantes.

Pozdrawiam
hej, wiem, ze ktos do mnie pisal na gg, ale niestety moje wifi nie obsluguje nowego gadu, wiec mam stara wersje a co za tym idzie, nie otrzymuje wiadomosci od numerow nowych numerow, jak cos piszcie na forum, na pewno sie odezwe! pozdrawiam
N.
no pisalem do kogos nie wiem czy do Ciebie heh..ja mieszkam 50km od la roch..jak cos pod nr bedzie prosciej [tel], [gg]
Pod koniec września zamieszkam w La Rochelle, chętnie nawiążę kontakt z zamieszkującymi tam Polakami..moje gg 1[tel]
pozdrawiam
Ewa
Witam
Ja również przywędrowałam niedawno do Poitou Charentes. Było by miło nawiązać jakieś kontakty
[gg]
Temat przeniesiony do archwium.