Witam
poszukuje kogos na swoje zastepstwo do chlopca - 10 lat w samym sercu Paryzu, 3'ej dzielnicy, Le Marais. Jestem z rodzinka od prawie 2 lat, przyjechalam w pazdzierniku 2007 i jak mozecie zobaczyc w mojej historii rowniez znalazlam rodzinke na tej stronie w ten sam sposob ja Wy teraz. Chlopiec ma 10 lat i choc momentami moze byc meczacy, zreszta jak kazde dziecko, to generalnie strasznie sie z nim zzylam i naprawde bedzie mi ciezko sie z nim rozstac. Ja rezygnuje, bo uznalam ze 2 lata jako au-pair to wystarczajaco, przyjechalam by nauczyc sie jezyka i teraz pora zaczac cos innego. Rodzina baaaaardzo sympatyczna, nie mialam z nimi zadnego problemu, artysci - on malarz, ona prowadzi swoja galerie. Kwestia finansow standardowe 350 Eur. Rodzina jeszcze sie nie zdecydowala czy bedzie kogos potrzebowac na sierpien, ja zostaje do konca lipca, takze bedzie to od sierpnia/wrzesnia przynajmniej na rok szkolny do czerwca. Potrzebny jest ktos przynajmniej z komunikatywnym francuskiem.
Zainteresowanych prosze o maila na adres [email] z ewentualnymi pytaniami ale takze, a moze przede wszystkim opiszcie siebie, co lubicie, gdzie mieszkacie, ile macie lat no i dlaczego chcecie przyjechac jak rowniez wasz poziom francuskiego i jakies zdjeciem, abym miala jakis obraz Waszej osoby. Z gory dzieki i pozdrawiam