Praca w jezyku francuskim

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc. Szukamy fajnej i uczciwej osoby do pracy w gastronomii, ktora rowniez chce szlifowac jezyk francuski w wyjatkowo pieknym miejscu. Pytania i info na mail:
[email] lub [email]

Pozdrawiamy
Chcialbym dodac, ze ewentualne informacjie znajdziecie rowniez u sistry Miriam.
:-)
hej! a dokładnie gdzie miałaby byc ta praca, ile godzin i od kiedy ? pozdrawiam!:)
PILNIE POSZUKUJEMY KELNERKI Z DOŚWIADCZENIEM I ZNAJOMOŚCIĄ JĘZYKA FRANCUSKIEGO DO ATRAKCYJNEJ PRACY NA KORSYCE W EKSKLUZYWNEJ RESTAURACJI.
WYMAGAMY TAKŻE DYSPOZYCYJNOŚCI PONIEWAŻ WYJAZD JEST BARDZO PILNY.
OSOBT ZAINTERESOWANE PROSZĘ O NADSYŁANIE CV NA ADRES:
[email]
Witam, Na imię mam Olga, lat 20, studentka filologii romańskiej na Uniwersytecie A.Mickiewicza w Poznaniu. Wielokrotnie byłam juz we Francji jako fille au pair, chodziłam tam też na wykłady i kursy francuskiego. Jestem osobą komunikatywną, nie bojącą się wyzwań i otwartą na nabywanie noowych umiejętności. Uwielbiam podróże, stąd Wasza oferta bardzo mi się podoba, proszę o kontakt jeśli jest jeszcze aktualna, pozdrawiam ciepło!
Olga Dudek
Oferta pracy na stanowisku kelnerki we Francji na Korsyce jest nadal aktualna. Jeśli jest nią Pani nadal zainteresowana, proszę o szybkie przesłanie swojego cv na nasz adres mailowy: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Studia językowe