au pair Paryż styczeń/luty 2010!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Poszukuję zastępstwa, tzn. dziewczyny do opieki nad 7-letnią dziewczynką - jedynaczką, w Paryżu. Jestem u tej rodzinki od stycznia 2009, umowa kończy mi się 19 stycznia 2010, rodzina zaproponowała mi kolejną umowę, ale ja już nie mogę zostać: praca, szkoła itd.
Rodzinka jest przesympatyczna, super warunki, mieszkanie osobno (piętro nad pracodawcami) Praca: pon., wt., czw., pt. :16:[tel]:00, a w środy od 10:[tel]:00. + 4h prasowania na tydzień.
Co miesiąc ktoś mnie odwiedzał: chłopak, mama, siostra, przyjaciółka itd., rodzinka zama zaproponowała, żeby spali oni u mnie (w pokoju są dwa łóżka które mozna połączyć w jedno). Dodatkowo zabrali mnie do Normandii, na wieś, zobaczyłam najpiękniejsze miejsca jakie widziałam w życiu. Rodzina bardzo pomaga w rozwijaniu umiejętności językowych, spędzają ze mną dużo czasu na rozmowach o wszystkim i o niczym. Przez pierwsze 3 miesiące obowiązkowo- kurs językowy w szkole dla obcokrajowców - również super przygoda.
W związku z tym, że weekendy są wolne, zobaczyłam chyba każde możliwe miejsce w Paryżu. Dodam, że mieszkanie znajduje się w 17 dzielnicy, 500m od Łuku Triumfalnego i Pól Elizejskich.
Polecam gorąco, z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to naprawde okazja, znam tutaj wiele "au pair" i żadna nie ma takich warunków jak ja.
Mój e-mail: [email] -> wszelkie pytania proszę kierować pod ten adres :)
Pozdrawiam!
Witam!
Ponawiam ofertę, z tym, że najbardziej zależałoby mi na kimś już od początku stycznia (2,3,4.01.2010). Zachęcam bo naprawdę warto!
Powtarzam mail: [email]
Pozdrawiam!
odświeżam ofertę :)
Napisz jakie trzeba spełnić warunki, czy to praca legalna? organizowana przez jakieś biuro?

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka