AU PAIR SZUKAM RODZINY

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!! Mam 18 lat i chcialabym wyjechac w okresie wakacyjnym do Francji jako au pair. Znam francuski na poziomie sredniozaawansowanym.
Moze ktos mógłby mi jakos pomóc albo doradzić jak moge znaleźć odpowiednia rodzinke. Do tej pory przegladałam ogloszenia na stronie aupairworld, ale wiekszosc rodzin poszukuje osób w wieku od 19-20 lat. Czekam na pomoc, baaaaaaaaaardzo mi zalezy:)
Pozdrawiam
Hej. Ja też jestem zalogowana na tej stronie i tez mam 18 lat. Wysłałam już ponad 130 wiadomości do rodzin i zaakceptowało mnie 20. Ale 3/4 nie odpisało na mojego maila. Po prostu totalna olewka. A na profilu w statystykach mam obecnie 15 pozytywnych odpowiedzi od rodzin i jak wysyłam do kolejnych rodzinek to automatycznie mnie odrzucają bo myślą że pewnie ze mną jest coś nie tak skoro mając tyle zaakceptowanych wiadomości nie znalazłam jeszcze pracy na te wakacje. Teraz piszę z 2 rodzinami ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie.
Ale jak nie uda mi się znaleźć rodziny przez au pair world to mam jeszcze inny plan:) Jak chcesz to mogę Ci o tym napisać na gg. To mój numer 2622424.
Hej. Ja też jestem zalogowana na tej stronie i tez mam 18 lat. Wysłałam już ponad 130 wiadomości do rodzin i zaakceptowało mnie 20. Ale 3/4 nie odpisało na mojego maila. Po prostu totalna olewka. A na profilu w statystykach mam obecnie 15 pozytywnych odpowiedzi od rodzin i jak wysyłam do kolejnych rodzinek to automatycznie mnie odrzucają bo myślą że pewnie ze mną jest coś nie tak skoro mając tyle zaakceptowanych wiadomości nie znalazłam jeszcze pracy na te wakacje. Teraz piszę z 2 rodzinami ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie.
Ale jak nie uda mi się znaleźć rodziny przez au pair world to mam jeszcze inny plan:) Jak chcesz to mogę Ci o tym napisać na gg. To mój numer 2622424.
hej, jestem w identycznej sytuacji :)
A marzy mi się taki wyjazd, gdyż wybieram się na romanistykę w tym roku..
moje gg : 6792878
O milo, ze ktos odpisał:)
Ja jescze nie pisalam do żadnej rodziny, na razie jestem na etapie poszukiwan, ale jest strasznie ciezko, po 80% rodzin szuka au pair na 6-12 miesiecy a ja jestem zainteresowana wakacjami. poza tym czesc rodzin wymaga prawa jazdy, ktorego nie posiadam. Chetnie pogadam na gg, moj numer to 5058117, w ciagu tygodnia jestem dosc rzadko na kompie, ale w weekend mam duzo czasu wiec mozemy sie porozumiec:D
W sumie najlepsza opcja jest chyba znaleźć sobie jakos prace przez znajomych, ale ja niestety chyba nie znam nikogo, kto pracowal jako au pair we francji, wiec troche slabo:( A kurcze, naprawde mi strasznie zalezy zeby tam jechac:)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie