Przejazd

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Mam propozycję dla tych co chcą zaliczyć szybki weekend z Polski do Francji i z Francji do Polski lub jechać tylko w jedną stronę. Jadę autem i mam zawsze dwa miejsca wolne. W jedną stronę 70e. Jeśli bierzesz kurs na dwa kierunki to 110e w dwie strony. Myślę że warto bo 15h i jest po trasie :) 4 terminy do wyboru. Jeśli są dwie osoby które chcą jechać z Polski do Francji to proponuje 110e za dwie osoby i w powrotnym kierunku również za taką samą cenę. Pozdrawiam

Plan trasy:

Wyjazd z Polski w czwartek 22 kwetnia. Przyjazd do Francji przez Dijon, Besancon aż do Lyonu. Powrót w piątek 23 kwetnia do Polski tą samą trasą do Wrocławia a później na Śląsk.

Następnie znów wyjazd z Polski 25 kwetnia do Francji trasą tą co wyżej i powrót do Polski 26-27 kwetnia.

Wszystko możemy dograć nawet jeśli jesteś ze strasburga lub colmar lub gdzie indziej z okolicy wymienionych miejscowości.

Jeśli ktoś jest chętny na jakikolwiek termin to serdecznie zapraszam

[gg] lub telefon +33 648 954 086
Przejazd z Polski do Francji. Dokładnie nie wiem jeszcze jaki dzień ale z Polski w dniach 18-21 maja a powrót do Polski z Francji 1-2 czerwca. Koszt 40-50e w jedną stronę.

[gg] tel. +33676285053

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka