Zaprzyjaźniona rodzina francuska poszukuje pomocy domowej na sierpień 2010. Praca jest dla sumiennej dziewczyny (23-26 lat)z bardzo dobrą znajomością francuskiego. Polegałaby w głównej mierze na sprzątaniu (bardzo dokładnym), pomocy w kuchni oraz w innych pracach domowych. Miejsce pracy Deauville.
Ktos kto zna swietnie francuski nie bedzie szukal pracy jako sprzataczka. Powiedz swojej zaprzyjaznionej rodzinie, ze skoro maja takie wymagania, to niech znajda sobie jakas rodaczke, tylko pewnie zaden Francuz nie bedzie pracowal za takie grosze...
agata199
29 maj 2010
Ja jestem bardzo zainteresowana ;)
mój mail: [email]
kruszek7
29 maj 2010
ja byłabym bardzo chętna tyle że mam 21 lat :) [email]
meggy75
01 cze 2010
nie wiem ile to dla Ciebie "marne grosze", ale rodzina jest bardzo dobrze sytuowana i zarobek będzie 1000 euro za m-c ...
myszka_13
01 cze 2010
ja również byłabym zainteresowana, [gg]
flerynka77
01 cze 2010
Jeśli casting jeszcze trwa to proszę o uwzględnienie w nim mojej osoby :) gg 1[tel]
sukkub
01 cze 2010
i ja również się dołączam :) [email]
dooota
03 cze 2010
przeciez 1000 euro to mniej niz minimalna pensja,
smieszny_ludzik_ja
05 cze 2010
Witam. Ja również jestem zainteresowana tą pracą. Tak się składa, że szukam czegoś na sierpień. Mówię płynnie po francusku, angielsku i hiszpańsku. Dodatkowo pracowałam jako pomoc w domu w ostatnie wakacje ew Francji. Mój adres e-mail: [email] nr [gg] . Chętnie otrzymam dlasze informacje na temat tej pacy.
Pozdrawiam
amandaam21_06
15 cze 2010
jestem chętna. proszę pisać coś więcej na moj e-mail [email] gdzie dokładnie i od kiedy do kiedy.? Czekam!!
la_dolce_vita
21 cze 2010
Ja jestem zainteresowana! Mówię bardzo dobrze po francusku, jestem sumienna i dokładna. Moj mail: [email]