Winobranie 2012

Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna
Witam!
Ja również jestem zainteresowana wyjazdem na winobranie. Poproszę o namiary, jeśli ktoś dysponuje.
mail: [email]
również jestem zainteresowana wyjechaniem na winobranie, proszę o namiary lub jesli ktos szuka osoby do grupy :)
również jestem chętny [email]
Ja też chętny do pracy przy winobraniu. Proszę o kontakt [email] Z góry bardzo dziękuje.
Witam serdecznie :) Jeśli ktoś ma namiary na winobranie to chętnie bym skorzystał z tych namiarów, ale żeby nie było, że nic nie oferuje w zamian ;) Mogę zaoferować miejsca w aucie ;) Mam wygodne autko 3 miejsca się znajdą, żeby jechać taki kawałek do Francji tylko, że mieszkam na zachodzie Polski, więc w grę wchodzi wyjazd z Wrocławia lub Poznania. Mój mail: [email]
Hej wszystkim zainteresowanym pracą przy winobraniu we Francji.Mam jedno miejsce dla osoby uczciwej,pracowitej ,posiadającej duży samochód najlepiej bus,i prawo jazdy.Wyjazd jest we wrześniu ,okolice Bordeaux ,praca sprawdzona ,na okres ok miesiąca ,dobrze płatna 8 euro od pon-piątku ,soboty 9euro plus premia za nadgodziny. Wszystko jest na warjackich papierach ,bo przepadł nam transport ,także piszczie tylko dzisiaj do godz 15 ,kto pierszy ten lepszy .Proszę aby pisały tylko osob które spełniają wszystkie warunki POZDRO
Monia. e- mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka