Znajomości

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wpisywać sie dawać numery gadu do kontaktu bo Polacy we francji powinni ze sobą rozmawiać !! ;)

Pozdro !
a z kąd jesteś?
ï
Rennes - Cleunay ;)
Jesteś sam czy mieszkasz z rodziną? Wiesz gdzie można w miare tanio kupić samochód w waszych okoliczch? Interesują mnie troche lepsze auta.
Z Rodziną mieszkam z kuzynami.. co do samochodu to niezbyt sie orientuje.. najlepiej to od jakiegoś znajomego zakupić.. ale w okolicy Cleunay ciezka sprawa ;)
Ja jestem z Paryza! Z checia bym sie spotkala z fajnymi ludzmi!!Mieszkam tutaj dopiero 3 miesiace i n ie mam polskich przyjaciol. Ucze sie jezyka i szukam pracy. Mam 28 lat. Jesli macie ochote czasem sie spotkac na kawke lub cokolwiek to piszcie!! ;)
Czesc Magusa!
Tez jestem z Paryza i tez obecnie mam troche czasu wiec jesli masz ochote sie spotkac to pisz. Pozdrawiam
edytowany przez goshunia: 05 cze 2012
Hej Magusa, poslalam Ci info na priva :)
Witam dziewczyny !!!
Ja również jestem "samotna" w Paryżu...
bardzo brakuje mi prawdziwych przyjaciół na których można polegać i z którymi można "konie kraść". Tacy przyjaciele, których miałam w Polsce. A tu bardzo ciężko takich znależć...
Albo koleżankę z którą po prostu pójść na kawę albo do kina.
Ja mam 30 lat; mieszkam w 14 dzielnicy
Piszcie koniecznie !
Ania
Aniu,

Poslalam Ci wiadomosc na priva :)
ja jestem z toulonu var83 pisac , mam 22lata dorota
Ja bede od 9 lipca do konca pazdziernika w Antibes - na lazurowym wybrzeżu. tez bardzo chetnie bym sie z kims spotkała, pogadała;) mam 23 lata Aska;)
hej optimiste!:). Od 11 lipca tez rozpoczynam prace na lazurowym wybrzeżu. Strasznie byłoby miło gdyby znalazł się ktoś do wyjścia gdzieś, pozwiedzania, żebym nie czują się samotna. Mam 20 lat (dziwnie to brzmi, dzisiaj mam urodziny:D nie oswoiłam się z tą liczbą). Zostaje na lazurowym do 27 sierpnia. Razem raźniej. Jeśli jesteś zainteresowana pisz na priv, inni zainteresowani także niech piszą!:)
hej,
ja dziś przyjechałam do rodziny, u której będę do 26 sierpnia. Jest to rejon Savoie, niedaleko Chambery. Czy jest tu ktoś? ;)
Ja przyjechalam do rodziny w Nicei i bede tu do konca lipca. Chettnie sie z kims spotkam, mam 18 lat ale wiek nie ma dla mnie duzego znaczenia. Pozdrawiam ;)
edytowany przez astoriam: 07 lip 2012
Ja będę do 28sierpnia w Barraux niedaleko Chambery :D pisac :))
Kasia 22lat
Czesc wszystkim!! mieszkam w Paryzu juz kilka miesiecy. Jesli ktos ma chec i czas zeby sie spotkac... Piszcie!! pozdrawiam!
Witam, mieszkamy z dziewczyna w Lavaur, koło Tuluzy. Jak by ktos był w okolicy to smiało pisac na [gg] . pozdrawiamy!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie