Ratunek

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Błagam! Dobrzy ludzie! =]
Przychodzę tu do Was z wielką prośbą. Czy jest tutaj jakaś osoba o złotym sercu, która gotowa mi, nieukowi z francuskiego, napisać życiorys Edith Piaf banalnym językiem (może być samo passe compsee - czy jakoś tak;P) na 150-180 słow? Błagam, chciałbym mieć przynajmniej 3 z tego francuskiego;P. Mogę się w zamian odwdzięczyć pisząc coś po ang. =]

pozdrawiam
potrzebuję tego na dwa tyg. temu. Prosze, musze to mieć na jutro.
A ja myślałam, że na trójkę to trzeba coś umieć... Albo choć samemu próbować...
Hej, sprobuj napisac jakolwiek, nawet jezeli w kazdym slowie bedzie blad!
Albo pisz po francusku tyle ile umiesz, a jak juz nie wiesz co dalej, zakoncz po polsku.Wiesz, to moze byc jakis melange nawet. Ale pokaz, ze choc troche Ci zalezy, a na pewno znajdzie sie ktos, kto Ci to skoryguje i przetlumaczy, 3ym sie