TŁUMACZENIE

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mój weekend zaczyna sie już w piątek popołudniu. Gdy/kiedy wrócę ze szkoły, wypoczywam i oglądam telewizje. W piątek czasami robie zakupy z moimi rodzicami. W sobotę robię dużo różnych rzeczy. Rano jem śniadanie i oglądam telewizje. W południe robię porządki w moim pokoju, odkurzam i ścieram kurze. Póżniej rozwiązuję moje zadania domowe i piszę wypracowania. Potem spotykam się z moimi przyjaciółmi i idziemy razem do kina albo na kręgle. Wieczorem serfuje po internecie i słucham muzyki. W niedziele rano idę do kościoła. Po kościele jem obiad z moją rodziną. Potem uczę sie. Wieczorami idę zawsze na spacer z moim psem. Podczas weekendu najchętniej leniuchuje a nie lubie sprzątać. Moim ulubionym zajęciem są spotkania z moimi przyjaciółmi. PROSZE O TŁUMACZENIE NA FRANCUZKI !!! ;)
Mon weekend se commence deja vendredi apres-midi.Quand je rentre de l'ecole, je me repose et je regarde la tele.Le vendredi, je fais parfois des courses avec mes parents.Le samedi je fais beaucoup de choses differantes.Au matin, je mange le petit-dejeuner et je regarde la tele.Pendant apres-midi je fais le menage dans ma chambre, je passe un coup de l'aspirateur, je nettoie la poussiere.Apres je fais mes devoirs a la maison et j'ecris une dissertation.Ensuite je rencontre mes amiset nous allons tous ensemble au cinema ou jouer au boowling.Le soir,je surfe sur internet et j'ecoute la musique.Le dimanche matin, je vais a l'eglise.Apres l'eglise je mange le dejeuner avec ma famille.Apres j'apprends mes cours. Pendant les soirees je me toujours promene avec mon chien.Pendant le weekend,j'aime le plus paresser et je n'aime pas faire le menage.Ma meilleure occupation est les rencontres avec mes amis.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia