olimpiada z francias LO:)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 68
To i mnie mozesz to podrzucic:-)
Z góry merci:-)
[email]
błagam prześlesz mi na maila [email] te materiały??????
Też byłabym wdzięczna za te testy ;) [email]
i jeszcze mnie s'il te palit [email] s'il te plait :)
Byłabym wdzięczna, jesli wyslalabys i mi [email]
moglabys mi wyslac te olipmiady moj mail: [email] z gory dzieki czekam!! pozdrawiam
Posłałam wszystkim, którzy byli na liście. W razie niejasności piszcie na [gg] :)
wlasnie otrzymalam. wielkie dzieki za wysilek i przeslanie w sam raz na czas:)
:)
Merci beaucoup za maila:-)
gratuluję wszystkim, którzy przeszli dalej...teraz właśnie przyda Wam sie mój egzemplarzyk, gros biz:)
Jakbys mi tez przeslala, to bylbym wdzieczny :)
[email]
ja tez jeszcze poprosze na [email]
rozumiem ze isabelle22 moze sie juz nie chciec wiec licze na zyczliwosc osob, ktore otrzymaly juz ten egzemplarz.
moglabys mi wyslac te olipmiady moj mail: [email] z gory dzieki czekam!! pozdrawiam
Ja mam takie male pytanie dotyczace wypowiedzi Soleil :).

Polecalas ksiazke "Po francusku przd maturą i delfem", ale tak wlasciwie skad ja skombinowac? Ile ona kosztuje i co sie w niej znajduje?
czy moglabym i ja je otrzymac..? moj mail [email] bede bardzo wdzieczna.pozdrawiam :)
ja tez bym prosiła :)

w ogóle jeśli macie jakiekolwiek testy to pełzam u stóp :) :)

[email]

[gg]
ja tez bym prosila te testy jesli mozna:) moj mail: [email] merci:)
i ja :) [email]
I ja, i ja!!! ja też ślicznie proszę!!! z góry wielkie dzięki !!!
[email]
i mnie też proszę:) [email]
Izabelle, bardzo proszę, prześlij mi na maila przykład II etapu olimpiady z francuskiego, błagam! [email] Pzdr gorąco i z góry dziekuję serdecznie! :*
Ja jestem z lubelskiego i dostałem sie do Lublina! A Ty phazz skąd jesteś? Napisz szybko to może się jeszcze zgadamy przed etapem lubelskim 14 stycznia! Pzdr!
czesc, ja jestem rowniez z lubelskiego (polnoc). moze sie spotkamy na egzaminie. dla rozpoznanie bede trzymal TIC_TAKi :D.
Dobra, ale TIC-TACi są za małe! :P Podaj mi tu lepiej jakiś swój namiar na Ciebie, to się zaraz skontaktuję z Tobą.
[gg] . ale ja za pietnascie minut schodze z kompa, wiec szybko jak cos.
Gratulacje dla wszystkich ktorzy przeszli i do zobaczenia w Lublinie :) Jesli bylby ktos tak kochany i przeslalby mi jakis tescik z drugiego etapu to bede bardzo wdzieczna :)
i zapomnialam maila : [email]
[gg]
Hej Czy mógłby ktoś mi przesłac te testy z olimpiady franc II st.? była bym bardzo wdzieczna.. dzieki z góry!! [email] [gg]
a.. i kto pisze w Lublinie niech sie odezwie:P
ja pisze w Lublinie :) moje [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 68

»

Pomoc językowa