USTNE (woj.mazowieckie)

Temat przeniesiony do archwium.
31-46 z 46
| następna
no dokładnie jeju co ja tu widzę kosmos, kosmiczne odpadki:D:D naprawdę kosmiczne tematy!!
trzęsę portkami przed czwartkiem
pzdr;)
le fou chce wam powiedziec jedno : nie wybierac numeru 4 :D. ponadto, le fou uwaza ze temat fajny, chcociaz popelnil jeden blad: dla neigo kosmos po francusku to kosmo :D
a dlaczego nie wybierac numeru 4 :> ?? le fou ja jakbym byla na Twoim miejscu to tez bym pewnie tak okreslila kosmos po francusku :D, a co to byly za kosmiczne odpadki czy smieci?? ze co blakaja sie beztrosko w kosmosie czy jak to powiedziales :D ?? pozdrawiam
le fou uwaza ze wlasnie to ze wybral nr 4 spowodowalo taki pechowy temat, a scislej-nr 4 to temat o kosmosie byl. o kosmicznych smieciach le fou opowiadal bo juz nie wiedzial co mowic (powiedzial o cywilizacjach ktore moga zaatakowac nasza ziemie,czyli tzw U.F.O. i o tym ze najwiecej statkow kosmicznych wysylaja Rusky i Amerykancy) wiedze na temat kosmicznych odpadow le fou czerpal z testow poprawkowych z geografii w 1. klasie-blehh)- mowil cos ze smieci zagrazaja lotom w kosmos i moga powodowac komplikacje w comunikowaniu sie :D.ponad to Le Fou uwaza ze taki temat juz nikomu sie przytrafi i radzi sie nie stresowac- le fou zrobil to za was. pozdr!
obyś miał rację:p ale stres i tak zostaje;/
powiedzcie czy to nie niesprawiedliwe że niektórzy zdają 31 maja?? merde:P
no..ja mam juz gesia skorke bo jutro czeka mnie wlasnie ten examek :/ ale bede miec go z glowy przynajmniej :] tak wiec powtorzylam tak dla wlasnego bezpieczenstwa wszystkich kosmitow i takie kosmiczne zagadnienia ale mam nadzieje ze nie trafie na to jednak :P, oj....to juz jutro....
będzie dobrze;)
a kosmitów nie ma prawa być:D
jak wrócisz to napisz co tam miałaś bo mnie też już stresik zaczyna dopadać;/;/
no wiec....bylam, zdalam i wrocilam :D,jak wczesniej mowilam mam pecha w losowaniu i tak tez dzis bylo :/ no wiec material stymulujacy mialam o ochronie srodowiska, o zagrozeniach srodowiska, jakie sa nowe sposoby ochorny srodowiska (czy cos takiego ;) ) i ktore z zagrozen jest najwieksze,powiedzialam ze ocieplanie sie klimatu :P, a temat wypowiedzi mialam dlaczego ludzie coraz mniej czytaja ksiazki,mialam wyrazic na ten temat swoja opinie, a pierwszy temat byl cos o pracy i mojej przyszlej karierze zawodowej, dokladnie nie powiem bo nie rozumialam do konce tego tematu wiec wybralam ten drugi zeby nie ryzykowac :P, choc z tymi ksiazkami to tez nie byl zbyt rewelacyjny wybor no ale zdalam 19/20 :), ciesze sie ze juz mam to za soba, i trzymam za Ciebie kciuki :) ! POWODZENIA !
mam pytanie :) jesli mieliscie juz ustna mature to znaczy ze pisemna tez?? bo nie rozumiem:) jesli tak to prosze napiszcie co bylo Z gory dzieki
nie, pisemną mają wszyscy w tym smym terminie :)) czyli 20 maja. A ustna to zalezy od szkoly. Ja mialam np juz osmego maja :/
Daria, moglabys napisac mniej wiecej jakie mialas te teamaty na ustnej i z jakiego woj jestes ? ja mam dopiero w poniedzialek i takk bardzo sie denerwuje... :< nie mialam francuskiego pol roku bo babka odeszla na macierzynski i juz zapomnialam jak siemowi w tym jezyku.. aaa masakra :O
stymulus mialam na temat zagrozen jakie niesie telewizja. A temat o ludziach ktorze "wygrali swoje zycie". Drugiego nawet nie przeczytalam :D
Daria a ty zdawalas rozszerzona ustna mature?? piszczie co mieliscie na podstawowej ustnej?? prosze:)
Witam wszystkich!
Ja juz jestem po ustnej maturze z j.francuskiego.Poziom podstawowy.
Poszło całkiem niezle,nie chwaląc się :)
Tematów moich rozmów sterowanych szukajcie w dziale "Matura 2008"
Zyczę powodzenia
Bonne chanse!
a wlasciwie dla tych co chca wpisywac, to temat brzmi "marura 2008" bo sie pomylilam przy wpisywaniu:)
ja ustny rozszerzony mam jutro. bez stresu, bo na UW i tak nie patrzą na ustne:P ale z 19pkt by sie przydało, zeby wstydu nie było:) Jedyne czego sie boję to to, że za bardzo sie rozgadam. Czy za to , ze sie gada troche za długo, albo , ze musza rpzerywac moga odejmowac punkty?
Temat przeniesiony do archwium.
31-46 z 46
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia