Olimpiada 2008 - II etap śląski

Temat przeniesiony do archwium.
siema. jest ktoś z tego oktręgu? gdzie się trzeba stawić na II etap i na którą godzinę :) wiecie co może być na tym teście? pozdrawiam. czekam na odpowiedzi.
ja jestem z tego okręgu. godzina 9, sosnowiec ul będzińska 60. a co tam będzie- masakra. ^^ poziom b trudny. jeżeli jest się mega mózgiem to się przejdzie ;) ja sobie nie robie nadziei. chociaż, zobaczymy jak to będzie :)
hej!! gubilam gdzies kartke z adersem godzina itp. JESTEM Z LUBLINA jesli jest tu ktos z tego okręgu bardzo prosze żeby napisał gdzie bo godzina to zapewne 9. i czy tzreba miec przy sobie to zawiadomienie ktore przyszlo do szkoly? ?? bez niego nie wpuszczą?? bardzo prosze o odp. pozdro:)
Nie jestem z Lublina, więc niestety w sprawie adresu Ci nie pomogę - ale na pewno do wejścia na salę wystarczy legitymacja szkolna :)
ja też jestem z tego okręgu :) ale hmmm co tu ukrywać - praktycznie nie przygotowana :) zobaczymy jak pójdzie może nie wyjde po kilkunastu minutach ;) a wybiera sie może ktoś z was na romanistyke na uś? nie wiecie czy tam sie trudno dostać? to na razie mój jedyny realny pomysł :) pozdrawiam i do zobaczenia w sobote w sosnowcu :D
ja się wybieram na romanistykę na uś, ale wolałbym na uj, chociaż będzie trudniej się dostać. Ale za to lepiej w Krakowie jak w Sosnowcu ;/ tam nie ma tego uroku studiowania. ;)
uuuu czyżby mnie jutro nie wpuścili jak nie mam ważnej legitymacji szkolnej? wie ktos coś może na ten temat?
drodzy!.
również zgubiłam swoją kartkę. gdzie odbywa się II etap w Warszawie?.
zależy od okręgu. śląski w sosnowcu.
obłęd z tą legitymacją, mam nadzieje że mnie wpuszczą jakoś heh ;)
jakie wrażenia po pisemnym? chyba nie było tak tragicznie, nie?;)
okaze sie 24go.
jak dla mnie
ma sa kra
heh u mnie tak samo chociaż nie ze śląskiego:)
bonjour:) Je viens de Silesie.
Moi aussi, j'ai pris part à ce concours,à Sosnowiec. J'ajoute que j'y a participe pour la deuxieme fois parce que l'anneev derniere je n'ai pas arrive au deuxieme etape orale. J'espere que cette annnee sera differente. Moi aussi,je ne connais pas encore mes resultats et je commence a m'inquieter.Si quelqu'un sait quelque chose,ecrivez:) Amities
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie