EMMAUS!?jade w ten wakacje na wolontariat

Temat przeniesiony do archwium.
61-82 z 82
| następna
j achèterai un billet
czesc wybieram sie w te wakacje do bougivale z kolezanka od 5 lipca a ty kiedy jedziesz ,jesli masz gg to chetnie pogadam moj numer 6811420pozdrawiam
do ati
ja chce jechać w sierpniu do Angers,wysłałam formularz,jak sie z tobą skontaktować?
Ja jadę w sierpniu do Angers i szukam kogoś kto też jedzieNajlepiej z Lublina, ale niekoniecznie
[email]
jade do angers w sierpniu.i juz tam bylam w zeszlym roku.moj maile [email] piszcie jakby co:)
ja jadę z Lublina, ale w lipcu :];

jesli coś, to : [email]
Witam Wszystkich
Ja mam takie pytanie do osób ktore dostały już zgłoszenie na wolontariat. Chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia przez internet czekaliscie na list? Pytam dlatego iż wysłałem swoja i kolezanki kandydature w tym samym dniu i ona otrzymala odpowiedz a ja nie:/ no i nie wiem czy ten list jeszcze przyjdzie czy juz nie. Dzieki za odpowiedz, Moj adres email: [email]
cze!!ja tez jade do perpignan na caly sierpien i nie wiem czy jechac tam bezposrednio autobusem czy do paryza i sie przesiasc, GG-1156290
czesc. tak sie sklada ze ja jade z kolezanka.jutro wyjezdzamy z Siedlec.ja jade pierwszy raz ale mam nadzieje ze bedzie ok.
mam pytanie do tych co jada badz juz wczesniej wyjechali na wolontariat, jak wyglada sprawa ubezpieczenia,nalezy samemu sie ubezpieczyc czy ubezpieczenie zapewniaja ci z Emmausa.dziekuje za szybka odp
Emmaus: Forbach 01.08.2005
Mam zamiar jechac z kolezanka do Forbach (niedaleko Strasbourga). Czy ktos juz byl w tym miescie? jesli tak prosze o kontakt. [gg] lub email: [email]
wybieram sie w sierpniu na emmausa do pau, czy mozesz mi cos opowiedziec, czy warto? dzieki. mój mejl: [email]
Est-ce bien toi, jula, cette jolie polonaise d'Emmaus Angers...

[email]

Au plaisir de te lire...
czesc, wlasnie przypadkowo znalazlam to forum. chcialam w tym roku jechac na wolontariat do pau, ale nie udalo sie. ale mimo wszystko nadal planuje tam podroz. prosze, czy moglbys mi poradzic jak najwygodniej sie tam dostac, jakie to sa koszty i czy polecasz to miejsce? jak ludzie, czy miales kontakt pracownikami, itp? slyszalam ze robia tam duzo koncertow? bardzo zalezy mi na tych informacjach. moj adres: [email]
pozdrawiam
Hej wszystkim:)rnChciałem zapytać, kto wybiera się z Emmaüsem Do Niceii w te wakacje?rnPozdrawiam i czekam na odpowiedź
Hej a tak wogóle to jak ktoś był lub ma zamiar to proszę o kontakt.
[email]
Hej. Wybiera się ktoś w tym roku?
Hej, ja się prawdopodobnie wybieram w tym roku do Strasbourga, dostałam już potwierdzenie, że będzie dla mnie miejsce. Byłam już w tym mieście, ale nigdy jeszcze na wolontariacie. Sejera, a czy Ty się gdzieś wybierasz? :)
Hej, jak długo czekałaś na potwierdzenie? Ja zgłosiłam się do Epernay : P
nie pamiętam już dokładnie, ale na pewno nie czekałam dłużej niż miesiąc... to pewnie były jakieś 2-3 tygodnie; ale potwierdzenie dostałam tylko mailowo (bo przez neta się zgłosiłam); czy Ty może masz od nich jakiś list?
Nie mam, a to ja pewnie też dostanę maila, zgłosiłam się jakieś 5 dni temu.
Hej,
wybiera się ktoś może do Le Mans na przełomie sierpnia i września? Ja właśnie dostałam potwierdzenie
Temat przeniesiony do archwium.
61-82 z 82
| następna