Musical "Romeo et Juliette"

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 51
poprzednia |
Witam wszystkich serdecznie!Zakochałam sie w piosence "Les rois du monde" z musicalu Romeo et Juliette, ale to pewnie żadna nowość :))jak i to, że pewnie powtarzam się. Mam pytanko, czy ktoś posiada ten musical, bo ja nie mogę znaleźć-chyba że źle szukam- co jest możliwe:))Jeśli ktoś wie skąd można sciągnąć lub zdobyć, lub ewentualnie posiada na płytkach to byłabym niezmiernie wdzięczna o jakąkolwiek informacje:)Podam swój mail, ale odpiszę jak ktoś tu się zgłosi również. [email] dzięki z góry ogromne.Pozdrowienia z Wrocławia:D Beata
Czesc! Mam troche wiecej utworow z tego musicalu i rowniez bardzo mi sie podobaja :) Niestety nie ma go nigdzie w necie :( Planuje wyjazd do Francji, chyba kupie go tam sobie na dvd.
Polecam Ci serdecznie musical Notre Dame de Paris! Jest PRZECUDOWNY i z latwoscia sciagniesz go np. z e-donkey'a :)))
Pozdrawiam!
jesli jesteś we Wrocławiu, to wiem, że płyta jest (lub była) do kupienia (ok.55zl) w MediaMarkt w Galerii Dominikańskiej na półce z muzyką filmową. Wiem, bo wiedziałem... (i kupiłem hehe, ale już dawno). Naprawdę fajna muza, polecam!
:)
ja posiadam ten spektakl na dvd ale nie mam pojecia jak bym ci go mogla przesac ale jak cie interesuje to moge ci jakos przesac muzyke bo mam ja na kom moj adres [email] lub moje [gg]
Super dzięki wielkie. Na pewno zajde do Media :). W empiku jakos nie moglam znalezc, ale tam nie szukalam, dzieki za podpowiedz jeszcze raz. Pozdrawiam wszystkich cieplutko :))
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi, jesteście cudowni :))
Hej! Czy moglibyście mi też przesłać muzykę? To mój adres: [email]
Z góry dziękuje! Pozdrowienia!
cześc ! bylabym bardzo ..ale to Badzo wdzięczna gdybyś mi także przesłała te muzyke :) ..jeśli jest taka możliwość z gory Wielkie DZIĘKI!!:):)..Pozdrawiam
..heh ..sorki zapomniałam podać mejla ..o to on:)--> [email]
z e-Donkey'a można ściągnąć Romeo et Juliette
Ja chciałam odnowić ten temat na forum:)

Czy jest jakaś możliwość przesłania całego musicalu?
Na przykład na pocztę mailową. Bo ja zabardzo się nie orientuję, a słyszłaam 3 piosenki i wręcz się w nich zakochałam;D

Merci d'avance za odpowiedź;D
Przypadkiem trafiłam na tę stronę i chciałabym się zareklamować :) - już jakiś czas temu stwotzyłam stronę dotyczącą musicalu "Romeo et Juliette", jest tam sporo zdjęć, teksty, tłumaczenia, jest też forum (które póki co jest puste, ale ciąglę mam nadzieję, że jednak się zapełni ;)). Zapraszam wszystkich miłośników tego musicalu!
No to podaj adres:)
Popieram!!Te piosenki są super, chociaż nie mamwszystkich..narazie;) Ale musical mam, podaj adresik to ci wyślę;P
[email] :) :) :)
A moge prosic i ja!!!:):):): Brazdo ladnie prosze!!!!:D:D:D:D:
[email]
Jesli mozna to tez bym prosila o pzreslanie mi tego musicalu. Bede bardzo wdzieczna :) [email]
Ja też baaaaardzooo prooszę.
[email]

Uwielbiam muzykę francuską.
Jeżeli masz inne piosenki francuskie na mp3 to proszę o przesłanie.
Wielkie dzięki
Witam wszystkich! rnJa osobiście nie widziałem musicalu ani żadnej piosenki ale moja dziewczyna owszem, poprostu szaleje za nim odkąd go widziała próbowała go dostac w jakimś sklepie ale nigdzie go nie widać więc bardzo bym prosił o przesłanie mi go na e-mail [email] z góry dziękuje i pozdrawiam :D
Niestety na mail się nie da!!!

699 KB to troche za dużo na wiadomość mail!

Pozdrawiam:)
a nie da się wrzucić tego na strony typu rapidshare albo megaupload?? ktoś wie gdzie można wrzucić tak duży plik?
!!!uwaga!!! miłośnicy musicalu "ndp" oraz "retj"

próbuję robić polskie napisy do "ndp" z tłumaczenia, które posiadam, a które zaczerpnąłem ze stronki o tym musicalu- niestety tłumaczenie te nie jest zbyt dokładne (moim skromnym zdaniem) poszukuję kogoś kto mógłby mi pomóc w tym zajęciu.

posiadam musical "notre dame de paris" (1,36 gb) w bardzo, bardzo przyzwoitej jakości (wkrótce będę posiadał piosenki z tegoż musicalu na mp3, a jeżeli się uda a mam nadzieję że tak będzie także "romeo et juliette" także w dobrej jakości + mp3).

oczywiście po zakończonej pracy,jeżeli ktoś będzie chciał,będę mógł przesłać dla wszystkich zainteresowanych te musicale z tłumaczeniami nagrane na cd lub dvd. wiem jak trundo znaleźć te musicale w sieci i je ściągnąć- sam byłem w takiej sytuacji- chcę pomóc wszystkim którzy są,tak jak kiedyś ja w takiej sytuacji.

jeżeli jest ktoś chętny kto mógłby mi pomóc bardzo proszę o kontakt: [email]

serdecznie dziękuję i pozdrawiam...
konrad k.
Chętnie bym Ci pomogła ale w ogóle nie znam się na francuskim (to się jeszcze zmieni)... Za to uwielbiam "Les rois du monde"! Chciałam sprawdzić czy reszta musicalu jest równie dobra. Więc w razie czego daj znać, chętnie posłucham ;)
Uwaga wszyscy miłośnicy Romeo et Juliette oraz NDdP!!!!!!!!!!!!rnPonieważ wiem, jak trudno jest zdobyć owe musicale, pragnę Wam pomóc:).. Oryginalne płyty można kupić na francuskim Amazonie ( www.amazon.fr ).. W wyszukiwarce wystarczy wpisać tytuł szukanego musicalu i... Voila!. Jedyny minus- cena.. Ok. 30 euro.. Wiadomo, nie wszystkich stać, ale jednak to jakieś światełko w tunelu, że taka stronka z musicalammi istnieje.. Btw, polecam jeszcze jeden musical, a mioanowicie Les Dix Commandement, z genialną piosenka L'Envie D'aimer oraz Mon Frere.. Kupując jednocześnie RetJ oraz LDC oszczędzamy ok. 10 euro.. rnrnJednakże przy okazji mam prośbę- jeśli ktoś posiada musical RetJ i mógłby go przesłać (oczywiście wszystkie koszty pokrywam ja) to proszę goąco o kontakt: [email] wszystkich!.
Proszę powiedzcie mi skąd ja moge sciągnąć Romeo et Juliette, a może ktoś ma ten miusical, byłabym wdzięczna za pomoc, bo po prostu sie zakochałam w iosenkach z tegoż miusicalu. moje [gg]
z e-mule...a już niedługo (w styczniu) w Korei startuje nowa wersja...ze starej obsady pozostał tylko Damien Sargue (Roméo) nowe piosenki nowe kostiumy...no i pewnie będzie łatwiej dostępne :)
Czy moge prosic o wyslanie mi tego musicalu na mail: [email] Bylabym wdzieczna
Czy mogłby ktoś podać tytuły piosenek z tych musicali? Oczywiście po francusku

Mam jeszcze jedno pytanie, w radiu zet ostatnio czesto leci super piosenka, udalo mi sie tylko uslyszec ze jest z jakiegos bardzo popularnego musicalu. Czy może któś słucha tego radia i skojarzy mi tutuł?
to z pewnością będzie musical "le roi soleil" który co prawda mial premierę we wrześniu 2005 ale ostatnio powtarzaja tournee więc można powiedziec ze jest jeszce "swiezy"
To jest zapewne "Je fais de toi mon essentiel" z Le Roi Soleil"
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 51
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka