Musical "Romeo et Juliette"

Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna
gdzie mozna sobie sciagnac tekst po francusku do musicalu RetJ?albo jak ktos ma to bardzo prosze o wysłanie na mój mail [email]
Kochani mam problem :( Otóż ściągnęłam RetJ, ale nie mogę dopasowac napisów (691 MB,576x352):/ Pomóżcie!!!!
[email]
sprawdzałaś napisy z www.romeojuliette.republika.pl ?
sprawdzałaś napisy z www.romeojuliette.republika.pl ?
Pasują! :D Dzięki wielkie ;* Jest tylko maleńkie "ale" - one są do wersji dwupłytowej a ja mam jedno. Wiesz może zatem jak połączyc je w jeden plik albo zrobic cokolwiek, żeby odtwarzało mi obie części???
na dzień dzisiejszy nie mam swojego kompa, a tam miałam wersje 1-plikową ale jak podasz mejl to ci wyśle :) (jak dostane komp :P)
Ok, super :D - [email] Dzięki :))
mam pytanie czy masz moze liste piosenek( we francuskiej wersji) z musiacalu Romeo i Julia? jesli tak to prosze zebys mi je podala :) z gory dzieki
Wolisz starą czy nową wersję?

akt 1
1.Ouverture
2.Verone
3.La Haine
4.Un Jour
5 La Demande En Mariage
6.Tu Dois Te Marier
7.Les Rois du Monde
8.La Folie
9.J'ai peur
10.Le Bal 1
11.L'Amour heureux
12.Le Bal 2
13.C'est Pas Ma Faute
14.Le Poete
15.Le balcon
16.Par Amour
17.Les Beaux, Les Laids
18.Et Voila Qu'Elle Aime
19. Aimer

akt 2
1.On dit dans la rue
2.C'est Le Jour
3.Le duel
4.Mort De Mercutio
5.La Vengeance
6.Le Pouvoir
7.Duo Du Desespoir
8.Le chant de l'alouette
9.Demain
10.Avoir Une Fille
11.Pourquoi
12.Sans Elle
13.Le Poison
14.Comment Lui Dire
15.Mort de Roméo
16.La Mort De Juliette
17.J'sais Plus
18.Coupables

W nowej wersji jest pare nowych piosenek:
Grosse
a la vie, a la mort
je veux l'aimer

Ogólnie - piosenki z nowej wersji śpiewają inni ludzie, aczkolwiek Romeo jest nadal ten sam - Damien Sargue ;] (jakby cos nie tak, to sprawdź na jego stronie, choćby polskiej - tam masz wszystko napisane)
dzieki dzieki :D to wystarczy
Wiecie, czy planuja wydanie dvd z tournee w Azji? I gdzie mozna znalezc nowe piosenki (lub stare w nowym wykonaniu)?
czy ma ktos moze piosenke Victoria Petrosillo - Le Héros D'un Autre
lub piosenke Najoua Belyzel - Quand revient l'été.
Bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos mi ja przesłała naprawde!!;)
oto moj emial: [email]
Zz mila chcecie bym siebie tez posuchala innych piosenek Najou'y Belyzel.
pozdrawiam i z gory dziekuje;):):):)
Demain, ŕ Brive-la Gaillarde en France, aura lieu la premičre mondiale de la "Suite A" l'oeuve pour l'orchestre, créé par le compositeur polonais Piotr Moss. Ces jours -ci, des jeunes orchestres simphoniques du monde entier travaillent ensemble sous la direction des pédagogues en vu d'un concert final. A cette fin, les 500 participants se sont réunis. sous le patronat du festival "Orchestrades 2007". La "Suite LA" a été composée sous la demande du Ministčre de la Culture de la France. Piotr Moss avait déjŕ collaboré avec des "Orchestrades" dans les années précédents. En l'an 2000, il y a eu lieu la premičre de son "Tango "pour le choeur et l'orchestre, elle aussi composée expressément pour ce Festival
http://www.brive.net/3220.php3
Mam prosbe,czy ktos moglby mi wyslac na maila [email] (zmiesci sie) musical romeo et juliette?Bardzo ladnie bym prosila....Z gory ogromnie dziekuje:)
Ponawiam prosbe, naprawde bardzo mi zalezy na tym musicalu. Bylabym baaaardzo wdzieczna.
Chciałam powiedzieć, że:
po pierwsze- to jest piractwo czyli coś nie tylko karalnego, ale przede wszystkim nieładnego. Jeśli tym się nie przejmujesz to mam jeszcze inne punkty:
po drugie- wykazujesz się pewnym brakiem pomysłowości- a nie wystarczyłoby napisać do kogoś wyżej, czy nie dostał "miuzkalu" i czy nie może go wysłać dalej? Ewentualnie istnieją różne sposoby ściągania plików- różne rapidshare'y, mu, albo sieci jak emule czy torrent. Romeo i Juliette jest "dziełkiem" na tyle popularnym, że jest go mnóstwo w necie. Po prostu ask google (niestety jest to coś, czego dzieci neo nie umieją...)
Dzieckiem neostrady nie jestem,poniewaz do bledu umiem sie przyznac i przyznaje-masz racje, to troche niemadre. Ale w polsce musical mozna kupic jedynie na merlinie za horrendalną sume. A emula,bearshare'a albo innych p2p nie posiadam poniewaz mam slaby program antywirowy a tam jest paskudztw roznych w cholere.
No ale dobra,bede dzielna i kupie musical na merlinie:P
kasuje prosbe
pozdrowienia
A jeszcze jedno-myslisz ze nie szukalam na google? Mylisz sie, poswiecilam na to dobra godzine.
DVD prawdopodobnie wyszło, sęk w tymże tylko dla mieszkańców Korei, Chin itp
czy mogłabym prosić o ten musical, bardzo ładnie proszę !!!! mój adresik: [email] Merci beaucoup!!!!
Czu mogłabyś mi również przesłać?
Byłabym niezmiernie wdzięczna :D
[email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka