bramka sms

Temat przeniesiony do archwium.
Salut! Mam pytanie, czy istnieje bramka z której można wysyłać smsy do ludzi z zagranicy, np. Francji, Belgii..? Bardzo mi zależy na odpowiedzi.
Merci d'avance. :)
Jeśli jesteś w orange wystarczy załozyc skrzynkę. Masz do dyspozycji 30 sms miesięcznie. możesz pisać gdzie chcesz (chyba...)
A do SFR i tego drugiego?? Jak sprawa stoi?? :)
w zasadzie to nie wiem w jakich sieciach (sieci) mają komórki moi znajomi. Ale sms- y do nich dochodzą.
Do SFR nie dochodzą!!

A do Orange dochodzą bo ta sieć telefonii przyszła do nas właśnie z Francji!!

Może ktoś wie jak wysyłać z neta SMSy do SFR??

Piszcie!! :)
hej, mam pytanie, mam numer komórkowy mojej znajomej francuzki ale nie dochodza do niej moje smsy. Obydwie mamy telefony w Orange, wie ktoś na czym polega problem? może trzeba wspisać jeszcze jakiś nr kierunkowy przed wysłaniem? jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę bardzo wdzięczna.
Jak piszesz do polskiego numeru to na poczatku masz +48, a gdy piszesz do francuskiego +33, prawda? innych kierunkowych nie ma.
Dziękuje petit ange!!! czyli to dlatego smsy nie dochodziły? Ponieważ nie dałam nr kierunkowego? ( pisze do nr francuskiego oczywiście)
no to pewnie dlatego
mam jeszcze jedno pytanie ( wiem, jestem chiante :D) , ta francuzka podała mi nr komórkowy poprzedzony zerem, czyli 10-cyfrowy, mam więc wysyłać smsy pod nr +33...(te 10 cyfr)? To zero jakos nie bardzo mi tam pasuje:/, może samo +33..i normalny 9 cyfrowy numer?
A jednak będą 2 pytania - czy to jest możliwe, żeby wysyłaś smsy do Francji do Orange za 0.20 gr ?? ( oczywiście do nr tamtejszych). Pytam, ponieważ mam znajomego ktory płaci 0.20 gr za smsa do ludzi z Włoch i nawet Tajlandii, którzy sa w sieci Orange!
Merci d'avance pour la reponse!
+33 i 9 cyfr np +33 682 999 999 , dokładnie tak samo jak masz po +48 w Polsce

a co do Orange to nie znam się:)
Hej;) Mam pytanuie. Jest moze jakaś bramka z ktorej mozna wysyłac eski do Belgi?? Strasznie mi na tym zalezy, to dla mnie bardzo ważne!;) odp;)
Hejka;) Jak ktoś z was zna bramke do Belgi to napiszcie [email] Będe strasznie wdzieczna=D
z poczty gmail.com można wysyłać sms wszędzie za niewielką oplatą.
Temat przeniesiony do archwium.