Praca w ferie

Temat przeniesiony do archwium.
zy ktoś się orientuje o jakich kolwiek możliwościach pracy w ferie w Paryżu ?? Ja mogę robić wszystko, no może nie dosłownie, ale prawie :P

Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.

Pozdrawiam.
nie wiem nic na ten temat, ale uwazam ze to troche za szalone, w koncu ferie trwaja 2 tygodnie, zeby tam dojechac najtansza forma komunikacji musisz miec ok 600 zł na jazde w obie strony (no chyba ze masz kase i jedziesz samolotem w kilka godzin) poza tym musisz gdzies mieszkac, wiec nawet jesli znalazłabys jakas prace np jako pomoc przy przeprowadzce,nie wiem, prace na 2 tygodnie wydaje mi sie mozna znalezc tylko majac jakies znajomosci, ale wydaje mi sie ze planując taki wyjazd łatwo jest wyjsc na zzero w kwestii pienięznej jesli nie duuuuuuuzó ponizej zera
Ale przecież ja wcale nie muszę nigdzie jechać ... Mieszkam w Paryżu i mam wolne w ferie ...
hmm... mieszkasz i studiujesz w paryzu a pytasz jak mozna znalesc prace na ferie? cos podejrzny ten Twoj post...ale mimo wszystko pozdrawiam
A co w tym niby takiego podejrzanego ??
podejrzane...no wlasnie:) pytasz polakow na francuskim forum jak znalesc prace w paryzu:) to chyba raczej odwrotnie powinno byc, nie? mysle, ze gdybys mieszkala w paris, to bys wiedziala gdzie i jak szukac tej pracy na ferie:)ale to tylko moja skromna podejrzliwosc:) nic osobistego:) a tak na marginiesie znalazlas juz cos? zadalas pytanie dwa tyg temu, wiec pewnie te prace na ferie juz masz. pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia