75% z podstawy i 65% z rozszez.

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
Ja do matury mam bardzo, ale to bardzo duzo czasu...(nie bede zdradzal ile :P) Ale francuski jest po prostu piekny i mam nadzieje, ze w przyszlosci takze pojde na romanistyke.... Narazie jeszcze o tym tak "intensywnie" nie mysle :) A co do Ciebie "troche zdolowana" nie martw sie :) W maju bedzie na pewno o wiele, wiele lepiej :) Pozdro for you :**
Matura nie sprawdza tylko wiedzy, ale tez techniczna umiejetnosc wykonywania pewnych zadan (co wlasnie najbardziej widac w sluchaniu i czytaniu imho). Moze tu jest pies pogrzebany. Poprzerabiaj sobie matury dostepne w internecie.
Trzymam kciuki!
jak dla mnie tój wynik to porazka, przykro mi ze tak pisze, ale na tyle lat co sie uczysz masz strasznie mało pkt, moje kolezanka uczy sie 3 lata franc a miała z podst ponad 80% i z rozszerzonej tak samo:)
Ja nie skomentuję, bo to indywidualna sprawa...Sama też się uczę 3 lata i z próbnej podstawy miałam 82% (zdaję jedyna z grupy), za to obawiam się tej 18 maja :/
joanne z jakiego wojewodztw ajestes zdawalas teraz mature jesli jestes z lodzkiego to przeslij ktory mialas zestaw i co w nim bylo oki....dziex ap
Z mazowieckiego. Ustną mam we wtroek ;)
el ludzie spokojna glowa, ja zdalam mature probna na 4 < co prawda stara> teraz jestem na romianistyce i znam dziewczyny co ledwo mowia po fr a sie dostały :D przesiew jest dopiero po 1 roku. a wstepnymi nie ma sie co martwic!! studiuje w lodzi na 2 roku. sesyja przede mna ale wszystko jest do nauczenia:) pozdrawiam i zapraszam na U Łódzki!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

« 

Pomoc językowa