prosze o sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Dans derniere vacances j'ai ete en Majorca avec mes amis. Nous avez part en aeroport a Varsovie a 17 heures a 1 aut(chyba zle gramatycznie). Cet voyage a ete superb. A la matin nous bronze a la plage et pływalismy ;p dans a la mer . Il faissant beaou! Le sollei świecilo tres mocno. A nuit nous rencontre dans la discoteque,nous avez dance et chante tout nui. a 2 ieme semaine nous avez departe en Majorca et naus avez part en espagne. J'ai beaoucoup monuments et ancients maison. J'ai poznalem beaoucoup les tres joulie gens et je ecrivez e mail avec lui

Proszero sprawdzenie i poprawienie ewentualnych bledow a wiem ze jest ich troche prosze tapraca jestmi na jutropotrzebna z gory dziekuje :)
kurwa alepowaly sa na tym forum nawetpomuc niee chcecie ehh
bez takich tu prosze!!!! nikt nie ma obowiazku ci pomagac i jest to nasza dobra wola!! ty bys chcial miec sprawdzone i przetlumaczone w 5 minut co? ale jak nikt przez 3 godziny nie odpisuje to juz tylko na bluznierstwa cie stac?! naiwny jestes nie ma co...
Powinno być:

Pendant les dernières vacances j'ai été en Majorca avec mes amis. Nous sommes partis de l'aeroport de Varsovie à 17 heures i tu nie rozumiem o co chodzi.Ce voyage a été superbe. Le matin nous nous sommmes bronzés à la plage et nous avons nagé dans la mer.Il faisait beau! Il faisait beaucoup du soleil. La nuit nous nous sommes rencontrés dans la discothèque ou nous avons dansé et chanté toute la nuit. Pendant la deuxième semaine nous sommes revenus de Majorca et nous sommes partis pour l'Espagne.J'y ai vu beaucoup de monuments et d'enciennes maisons. J'ai connu beaucoup de très gentils gens et j'écris avec eux par le mél.
dzieki ale to i tak na dzisiaj bylo ale poprawilem sobie sam hehe posiedzialem z godzinke hehe pozdrawiam. Daria malenka niee stresuj sie tak przepraszam Cie i Was wszystkich ze tak zareagowalem ale poprostu ostatnio w stresie zyje :):P
no cóż, ja tez ostatnio w stresie zyje bo moja kochana szkola totalnia utrudnia mi zycie, wiec tak a nie inaczej zareagowalam. Przeprosiny przyjete:)
ile masz darialat i skad jestes jesli mozna spytac????pozdro
a co planujesz jakis podryw na forum? co, kazda okazja jest dobra ....
fleur- mozliwe, mozliwe...:) ale nie zostawie pytania bez odpowiedzi
BURDI-jestem z Łodzi, a kobiet sie o wiek nie pyta... jak bardzo chcesz wiedziec to z niektorych postow mozna latwiutko wywnioskowac, tylko ze troche ich mam wiec nie bedzie Ci sie chcialo szukac:)
hehehe a co zapoznac sie juz niee mozna odrazu podryw tak chcialem sie dowiedziec wkoncu ty pierwsza raczylas odpisac namojego posta;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego