Opis postaci prosze o sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Joanna est la blonde belle, jeune. Mon 18 âges. Il est de l'aggravation moyen.Les yeux beau vert ornent sa poire. Mon les gifles plates, les bouches pas grand rose et les oreilles petit plein. Mon les cheveux long il, n'agrafe pasqui. Il est la personne beaucoup travailleuse et bienfaisante. Il prête la souvent autre. Il n'aime pas étudier,mais il a les résultats beaucoup bon à la science. Il est ronde,sympathique et douce. Il aime les animaux. Il y a sa maladie le chant. Elle pouvoir les heures chanter, pour cette raison aussi il appartenir au choeur paroissial. Il est la fille merveilleuse.

Joanna jest piękną, młoda blondynką. Ma 18 lat. Jest średniego wzrostu.Jej twarz zdobią piękne zielone oczy. Ma gładkie policzki, nieduże różowe usta i małe okrągłe uszy. Ma długie włosy,których nie spina. Jest bardzo pracowitą i uczynną osobą. Często pomaga innym. Nie lubi się uczyć,ale ma bardzo dobre wyniki w nauce. Jest otwarta,sympatyczna i miła. Kocha zwierzęta. Jej pasją jest śpiew. Godzinami mogłaby śpiewać, dlatego też należy do chóru parafialnego. Jest cudowną dziewczyną.

Wiem że pewnie mnie wyśmiejecie ale nie potrafie wogole pisac a musze jesli chce poprawić ocene. proszę sprawdźcie i poprawcie jeśli możecie. Bede wam ogromnie wdzięczny, proszę!
jeden błąd sam zauważyłem mówię o niej a pisze on...;/ Wielka prośba pomóżcie!!

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego