kilka zdan to tłumaczenia :)

Temat przeniesiony do archwium.
Do tłumaczenia:
Je suis dans une école d'art et je suis en internat c'est pour ça que je ne pourrais t'acceuillir chez moi que pendant deux jours, le samedi et le dimanche. Le reste du temps tu sera chez quelqu'un d'autre mais j'essaierais d'etre avec toi le plus lontemps possible, voila j'aime les chanteurs, Tryo, Kyo, Tokio Hotel, j'aime le rock, comme acteur j'aime Johny Depp, Orlando Blomm... J'aime beaucoup le chocolat, les framboises.
Voila je te fais de gros bisous répond moi vite!!!!!
Jestem w szkole plastycznej/ uczę sie , jestem w internacie i dlatego będę mogła cię gościć tylko dwa dni: sobota i niedziela. Pozostałe dni będziesz u kogoś innego ale postaram się być z Tobą/ spędzić jak najwięcej czasu.Lubię piosenkarzy Tryo, Kyo, Tokio Hotel,lubię rock , lubię Johny Depp, Orlando Blomm. Bardzo lubię czekoladę i maliny. Buziaki odpowiedz szybko.
Jestem w szkole sztuki a mieszkam w internacie i wlasnie dlatego moglabym Cie goscic u siebie tylko przez 2 dni-obote i niedziele. Reszte czau bedziesz u kogos innego ale sprobuje byc z toba najdluzej jak to mozliwe. Otóz lubie piosenkarzy Tryo, Kyo, Tokio Hote, lubie rock, a jako aktora-Johnego Deppa, Orlando Bloom. Bardzo lubie czekolade i maliny. Przesylam duze buziaki, odpisz mi szybko!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka