E-mail o wakacjach ! Future Simpe ! Tłumaczenie ;)

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałabym aby ktoś mi to przetłumaczył. Tego nie jest dużo a jest mi to potrzebne do szkoły a francuskiego nie umiem ni w ząb wiec bardzo proszę o pomoc ;) i ps. jak zawarłam w temacie te zdania maja być w future simple i nie muszą być dokładnie przetłumaczone wystarczy żeby był zawarty ich sens ;) z góry dziękuje ;)

Cześć Natalie!
Jak się masz? Gdzie jedziesz na wakacje? Ja wybieram się nad polskie morze i będę tam 2 tygodnie. Będę podróżowała pociągiem. Na czas mojego pobytu nad morze przewidywana jest ładna pogoda lecz przez parę dni ma padać i ma być pochmurnie. Mam zamiar opalać się i kąpać w morzu. Po prostu leniuchować.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
xyz
a i potrzebuje tego na piatek ;) pozdrawiam
Teraz rozumiem dlaczego nie możesz napisać po francusku, to jasne: Na pewno za dużo wakacji. hahaha
Prosze o pomoc ! :(
Salut Natalie!
Comment ca va? Ou pars-tu en vacances? Je partirai au bord de la mer, je serai la-bas deux semaines. Le train- ce sera mon moyen de transport. Durant mes vacances, le temps fera beau, mais il y aura quelques jours pendans lesquels il pleuvra et il fera sembre. Je voudrai me bronzer et nager. Je me reposerai justement.
J'attends ton message avec impatience, bisou
xyz

Mam nadzieje, ze choc troche pomoglam;)
Nawet nie troche BARDZO ! Dzieki wielkie ;*
Prosze jeszcze o pomoc ;) jak będzie:
Przewidywana średnia temperatura ma wynosić 25 stopni.
Będę zwiedzać latarnie morska i parę zabytków w nadmorskich miasteczkach.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia