Pokój - SOS!!

Temat przeniesiony do archwium.
Będę bardzo wdzięczna jesli ktos mi pomoże i przetłumaczy tekst poniżej. Nie musi być perfekcyjnie - bo mój francuski jest słaby. Z góry bardzo dziękuję.

Mój pokój znajduje się na parterze. Jest żółty i duży. Po prawej stronie od drzwi stoi biurko. Obok biurka jest biblioteczka z książkami i wieżą NA przeciwko drzwi jest okno. Pod oknem stoi komoda. Na lewo od okna jest szafka szafa. Po prawej stronie szafy jest lustro, a po lewej obraz Pod którym jest moje łóżko. Na srodku pokoju jest dywan. Na nim stoi stół i dwa krzesła.
Ma chambre se trouve au rez-de-chaussé. Elle est grande et jaune. A droite de la porte il y a un bureau. A côté du bureau il y a une bibloithèque et une chaîne stéro. En face de la porte il y a une fenêtre. Au dessous de la fenêtre il y a une commode. A gauche de la fênetre il y a une armoire. A droite de l'armoire il y a un miroir et à gauche un tableu au dessus duquel il y a mon lit. Au milieu de la chambre il y a un tapis. Sur le tapis il y a une table et deux chaises.
Dziękuję bardzo !!

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia