prosiłabym o sprawdzenie:)

Temat przeniesiony do archwium.
Le film Piotr Frzaskalski raconte l'historie pauvre de homme Il gagner sa vie ramasser le ferraille.Central but de réalisatur a été informer les hommes vrai la vie.Ce film(dramat obyczajowy czy coś w tym rodzaju)est un grand homme Edi et un réflexion sur le courage,le respect une vie
Le film de Piotr Trzaskalski raconte une histoire d'un pauvre homme qui ramasse du ferraille pour survivre. Le principal but du réalisateur/ metteur en scène a été de montrer la vie d'Edi, le courage d'un grand homme et le respect pour la vie.

Nie jestem jeszcze ekspertem w sprawdzaniu, ale chciałam spróbowac. Proszę kogos o resprawdzenie:)
jeszcze jedna mała prośba może ktoś napisać mi jakąś recenzję ze sztuki teatralnej po polsku ładnie proszę
proszę was o recenzje ze sztuki teatralnej BŁAGAM WAS NA KOLANACH!!! jestem w rozpaczy muszę to napisa po angielsku a nie mam pomysłów po polsku!!! od tego zalezy moja koncowa ocena
mój nr [gg]
O co chodzi????? a w ogole jaki ma zwiazek sztuka teatrala po angielsku z forum jezyka francuskiego?? Hmm...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa