Poszukuję nauczyciela języka francuskiego..

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie!
Jestem miłośnikiem języka francuskiego i w tym roku mam zamiar zdawać maturę na poziomie rozszerzonym z tegoż właśnie przedmiotu, ale niestety mam jeszcze pewne braki, które pragnę zniwelować i to w jak najkrótszym czasie.
Poszukuję osoby, mieszkającej na Śląsku -najlepiej Bytom, Piekary Śląskie, Będzin czy Katowice- która mogłaby mnie dobrze -na wysokim poziomie- przygotować do tego egzaminu.
Jeśli znasz kogoś takiego, kto mógłby mi pomóc, albo sam/a jesteś taką osobą, bardzo proszę o kontakt. Zostawiam mój email: [email] i liczę na szybką odpowiedź..
Bardzo mi zależy na rzetelnym nauczycielu, który potrafi i chce nauczyć..

Pozdrawiam i z góry dziękuję każdemu 'dobrodziejowi' za pomoc!
Dzień dobry! Mam na imię Małgorzata i jestem mgr j.francuskiego, przygotowuje młodzież do nowej matury. W ubiegłym roku wszystkie moje uczennice zdały nową maturę rozszerzoną. Mieszkam w Katowicach. Jeśli chcesz mogę z przyjemnością przygotować Cie również, dojeżdżam do osób lub uczę w domu, mój email: [email] lub tel: 66[tel]Pozdrawiam i zapraszam!
Hej mam prosbe kto by mi przetlumaczyl ten fefren?: Plus loin que le nuit et le jour,dans l'espace inoui de l;amour, sur leau sacree dun fleuve indien et ja mais ne revient, voyage voyage i jeszcze co znaczy ne t'arretes pas.Z gory dzieki
dalej niz noc i dzien
w niespotykanej przestrzeni milosci
na swietej wodzie indianskiej rzeki
i nigdy nie wraca
podroz, podroz

ne t'arretes pas - nie zatrzymuj sie, nie przestawaj
dzieki wielkie
Witam jestem nauczycielem j.francuskiego pracuje w Bytomiu w Zespole Szkół Ogólnokształcących i w prywatnej szkole językowej też w Bytomiu, jeśli nadal interesują cię lekcje z języka francuskiego służe pomocą Można się ze mną skontaktować pod numerem 696824989
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa