Błagam proszę o przetłumaczenie na francuski tego listu... potrzebuje już dziś... to dla mnie bardzo ważne.... Będę bardzo wdzięczna!!!!! plizzzzzzz!!!!!!! :
"cześć...
Nazywam sie Magda, mam 17 lat (heh prawie 18), jestem z Polski, a konkretnie urodziłam sie w Gdyni nad pięknym morzem. Jeszcze przez rok chodzę do szkoły plastycznej, (mój kierunek reklama wizualna) ale to nie jest moim prawdziwym hobby... Co mogę napisać??…. Całe życie dorastałam z muzyka i tańcem... kocham muzykę, ona daje mi energie i jest ważna częścią mojego życia... kocham taniec, kiedy tańczę, mogę być naprawdę sobą... taniec jest dla mnie wszystkim. To moje życie. Jest moja pasja... nigdy się w nim nie poddaje... potrzebuje go, jest dla mnie jak woda... Jako tancerz musisz akceptować porażki tak samo jak sukces...Dlatego myślę, ze to inspiruje ludzi by dalej trwać w tańcu... oooo ale wróćmy do tematu. - moje zainteresowania: kultura hip hopu, taniec, muzyka, street art., podróże, sporty ekstremalne, poznawanie nowych ludzi, imprezy i wszystkie moje zwarjowane pomysły... to cala ja :P
Hmm najpiękniejsze dni w moim życiu? -W te wakacje pojechałam do Włoch i jestem zakochana w tym kraju. Podoba mi sie wszystko: kultura, gorące dni, ludzie ,piękna plaża, noce pełne życia (imprezy, spotkania, szaleństwo) i oczywiście kuchnia :D ( szczerze mówiąc jestem amatorem pizzy, spaghetti, cappucino i najlepszych lodów na świecie :P) Będąc we Włoszech poczułam czym jest życie, było cudownie!!!! Teraz tylko czekam do wakacji by znów tam pojechać...
Jak masz ochotę i chcesz sie dowiedzieć o mnie więcej to napisz (wiem, ze to głupie, bo siedzisz w szkole i uczysz sie...pewnie myślisz, ze to żarty), dam Ci maila: , gwarantuje, ze odpisze... bo tez mam dużo pytań ;P "