plany na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem w kropce, dziś tak jakby runął mój świat, ale nie wszystko jescze stracone. Muszę napisać zadanie na terma moich przyszłych planów na wakacje pomóżcie. Nie musi być to niewidomo jakie tylko prosze na dziś. Moze to być na poziomie gimnazjum. Od tego zależy moja przyszłość. POMÓŻCIE !!!!!!!!
Dziecko drogie, szukasz swojej szansy o wpol do jedenastej?! Cóz za beztroska!
Dlaczego nie dajesz nic od siebie - jakis tekst?
Nie probujesz, nie mowisz tez nam, jaki czas przyszly znasz (taki: je partirai - czy taki: je vais partir) - jednym slowem: nie pomagasz sam/a sobie?
I co z Toba zrobic?...
No cóż ;] Trudno się mówi ;]
A tak nawiasem, zadanie miałam już napisane, a że mi się nudziło to sobie pomyślałam, może będzie coś na necie lepszego, bo nie była pewna czy dobrze to napisałam. Przypadkowo znalazłam waszą stronę, nic nie było kokretnego, napisałą wołanie o pomoc, a nóż widelec może jakiś łoś odpisze. ;]

No,dziecinko
Pozdrawiam gorąco :)
No cóż, nie ma łosia - a bon chat bon rat :0
Z tego widze, ze chopinchopin niepotrzebnie zajmowala nasza uwage swoimi dramatycznymi apelami, na ktore tylko tracimy czas - byc moze kosztem innych...
A Ty co mówisz,że zajmowałam waszą uwagę niepotrzebnie, jak nawet nie wyraziłaś chęci pomocy. Więc proszę Cię, jak chcesz coś mądrego napisać następnym razem to się dobrze zastanów zanim zaczniesz klikać w klawiaturę. ;];]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie