jeden zwrot

Temat przeniesiony do archwium.
Co oznacza héberge 10 milliards de photos ? Chodzi mi o to słowo héberge
héberger to gościć, dać mieszkanie, przyjąc w gościnę
Ale co to ma do zdjęć nie mam pojęcia :)

Pozdro
Ola
zawiera, miesci (w sobie) - zapewne jakis zbior czegos
A w takim razie Hebergement gratuit d'images i Hébergeur d'images simple et gratuit? To jakiś serwer gdzie się umieszcza zdjęcia?
Czy héberger une photo to nie zamieszczać zdjęcie?
Tak wynika np. z tej strony http://sud-montrouge.forumactif.fr/petites-annonces-f12/comment-heberger-une-photo-t17.htm
na tego całego linka nie moge wejsc, ale weszłam po kolei do tych ogłoszeń i co dalej ?
hebergement gratuit d'images- moze w tym kontekscie umieszczanie bezpłatne zdjęc
to moze być miejsc na serwerze lub poprostu na jakiejs domenie ogólno dostepnej tak mi sie wydaje
Hej :)
znalazłam coś takiego:
HEBERGEMENT TOUT TYPES DE FICHIERS POUR SITE OU BLOG - załadowania wszystkich typów plików na stronę lub blog.

Vous connaissez tous les sites proposant l'hébergement d'images pour vos sites, forums ou blogs.
Znacie wszystkie te strony proponujące załadowania zdjęć na wasze strony, forum czy blog.

Au gré de mes surfs j'ai trouvé un site proposant l'hébergement de toutes sortes de fichiers dans la limite de 100 Méga Octets de stockage.
surfując po necie znalazłem strone proponujacą załadowanie wszystkich rodzajów plików w limicie 100 oktetów magazynowania.

Pozdrawiam
Oleszka
Dziękuje:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie