Hej:) Ja właśnie jestem na francuskim z pedagogiką:) Na 2 sem teraz. Jest sporo osób, które traktują ten kierunek jako dodatkowy. A ogólnie to cóż mogę powiedzieć... Mam porównanie z romanistyką(rok tam byłam) więc powiem,że studia się znacznie przyjemniejsze. Szkoda,że poziom na razie niski:( Mam nadzieję,że od 2 roku się to zmieni, bo przecież jakoś nam muszą do tego poziomu zaawansowanego doprowadzić, bo niby jak mamy potem uczyć?? Także pod tym kątem jestem (póki co) optymistycznie nastaniona. No i musisz się przygotowac,że jest dużo zajęćz tego bloku pedagogicznego, np. na 2 sem są: Edukacja plastyczna, edukacja techniczna, edukacja muzyczna, edukacja motoryczno- zdrowotna, wykład z pedagogiki (nieobowiązkowy;P grunt ,żeby koło na koniec zaliczyć), psychologia, dydaktyka, a na 1 sem jest: psychologia, gry i zabawy, umiejętności interpersonalne, kształcenie zintegrowane i emisja głosu. Ale dla mnei wszystkie te zajęcia pedagogiczne sa naprawde fajne:) No więcej za bardzo nei wiem co tutaj napisac jeszcze bo nie wiem jak jest na starszych latach, bo franc z pedagogiką to chyba dopiero od mojego semestru wszedł. Od przyszłego sem będę(mam nadzieję;P) na 2 roku to wtedy będę wiedieć więcej:D Aha, słyszałam,ze robią nabór zimowy, w sensie od 2 sem teraz, ale tylko na wieczorowe, więc jeśli zależy Ci na dziennych to musisz poczekać do wakacji;) Pozdrawiam serdecznie:)