a co powiecie o umk w toruniu?

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktoś może mi powiedzieć coś o umk w toruniu? chodzi oczywiście o fil. romanską jaki tam poziom i wogóle. i w szczególności o uzupelnijące magisterskie

dzięki
jest masakrycznie,,,,,
nudno, bez poziomu, placisz duzo ale nie wymagaj wiele
lepiej sobie odpusc
profesorowie nie przychodza na zajecia,nie czytaja twoich wypocin, dostajesz 3 za nic no albo oblewasz, zalezy od humoru profesora,,,,,
no to niezle bo wlasnie tam zaczelam. chyba jedynie przeklad z mloda doktorka zapowiada sie interesujaco. pozyjemy zobaczymy

dzieki
no a poza tym to chociaz torun fajnym miastem jest.
Domysliłam się o którą "młodą doktorke" Tobie chodzi.Ona jest sympatyczna,ale b.ostro ocenia przynajmniej u nas jak pamiętam b.ostro oceniała jak mieliśmy z nią na 1 roku leksyke,bo na przekładzie to już w ogóle kosmos.Babka spoko,wie czego chce,ale sporo wymaga i b.ostro ocenia u nas kilka osób odpadło włanie na leksyce,ale to był wtedy 1 rok...
jedno pytanie- czy ta nowa doktorka to ladna jest?:P bo ze mloda to nie wszystko :P skoro tak IDE DO WAS :D torun gora!!!!!!! :)
no to troche mnie postraszylac jutro walsnie na zajecia jade. no ale z jednej strony dobrze ze chociaz ktos wymaga to czlowieka zmobilizuje i sie czegos nauczy.mam nadzieje ze na zaocznych nie oblewa.....
no brzydka nie jest. szczupla. troszke niesmiala.wydaje sie spoko.
mozecie mi powiedziec czy literatury nie uczy tam przypadkiem dr sadkowski? mialam z nim wyklady na uam,
Uczy hist.literatury XVII wieku(wykłady),prowadzi także proseminarium literaturoznawcze i tez frankofonie z nim miałam na 4 roku. Teraz podobno jakoś niedługo będzie miał habilitacje.Spoko wykładowca,ale bardzo ciśnie wg mnie.
dzieki za odpowiedz. cisnie ostro, to pasjonat literatury i uwielbialam jego wyklady, za moich czasow sie doktoryzowal.a frankofonie tez z nim mialam
A mnie sie tam w ogole nie podobaly jego wyklady, o. Ogolnie - filologia nie najgorsza...poziom....hmm...zalezy od grupy i wykladowcy.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa