rekrutacja UŚ

Temat przeniesiony do archwium.
salut:)mam do was ogromną prośbę:) wiem,ze na UŚ można studiować język francuski stosowany oraz romanistykę:) nie wiem, na co się jeszcze zdecyduje... i tak wchodzę sobie na stronę UŚ,żeby sprawdzić, jakie są kryteria i znajduje tylko...romanistyke;/ a gdzie francuski????jest język fr i ang stosowany:) ale sam francuski?????? POMOCY :)
http://irk.us.edu.pl/katalog.php?op=show&kierunek=FL&SID=cpu2e2qp5g3smdk7m5fig79r1i3bp78k - na tej stronie, czwarte od góry jest: język francuski program: tłumaczeniowy z językiem hiszpańskim lub włoskim. pozdrawiam :)
merci:* czyli ten język francuski z tłumaczeniem to j.fr. stosowany:) a romanistyka........bo widzę tylko II stopnia:P a od początku (Ist)????ale jestem wymagająca:P
Tak - nastąpiła zmiana nazwy: dawny francuski stosowany, to obecnie "język francuski, program tłumaczeniowy". W tym roku (podobnie jak w zeszłym) nie będzie naboru na filologię romańską, tylko właśnie na "język francuski" z francuskim od poziomu zaawansowanego i "lingwistykę stosowaną" z francuskim od podstaw.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka