Francuski ZAOCZNIE???

Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna
salut
studia zaoczne francuski sa w lodzi w wyzszej szkole humanistycznej wschod zachod, skladajcie tam dokumenty i nie ma wpisowego i nie ma egzaminow wstepnych za miesiac 305 zl,a jak chcecie wiecej informacji to wystarczy wpisac w google wshwz lodz i sprawdzic na ich stronie, pozdrawiam
Czesc, ja tez jestem zainteresowana francuskim zaocznie, myslałam jednak o francuskim stosowanym z angielkim,ale niestety zaocznie chyba cos takiego nie istnieje, przynajmniej licencjat :(
śledze forum, mam nadzieje ze ktos wie, o czym o czym ja nie wiem...i jest jakas uczelnia, która to oferuje..jestm z Krakowa.

Pozdrawiam
błagam jeżeli ktoś wie, gdzie można studiować w tym kraju zaocznie romanistykę (licencjat), proszę o kontakt . proszę napiszcie do mnie
[email]
mój e-mail to [email]
Witam!
Apeluję do wszystkich – składajcie papiery do NKJO w Opolu!! Brakuje jeszcze tylko 4-ech osób do ruszenia kierunku. Papiery można składać do 17.09.2008. Ja też zastanawiałam się czy składać, w sekretariacie powiedzieli mi jednak, że jak się wszyscy będą zastanawiać, a nie złożą papierów to kierunek nie ruszy. W razie nie ruszenia kierunku zwracają opłatę rekrutacyjną. Składajcie papiery, jak nie to nie będzie gdzie studiować.
Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych.
WZNAWIAM TEMAT NA ROK 2009/2010!!!
Apeluję do pracujących, kochających francuski i chcacych uczyc sie zaocznie!!!
Chcę licencjat francuskiego zaocznie we wrocławiu, oczywiscie jest to niemożliwe. Wybrałam najbliżej, czyli Legnicę. Dzwoniłam do menedżerskiej i się dowiedziałam ze 25 osob musi byc minimum. mam zlozyc podanie o przyjecie bez zadnych dokumentow, a najwyzej jak sie uzbiera 25 osob to szkola bedzie sie ze mna kontaktowac i wtedy bede dosylac reszte dokumentów. dajcie mi szanse spelnic marzenie mojego zycia i zapisujcie się!
RAZEM naprawde możemy wiele!! bede dojezdzac z wroclawia autem jakby co, moge zabierac trzy osoby, żaden problem.
w razie czego służę pomocą: moje [gg]
Ja rowniez jestem zainteresowana filolofia francuska w trybie zaocznym w Legnicy w Wyzszej Szkole Menedzerskiej na rok 2009/2010. Dolaczam sie do listy. Serdecznie pozddrawiam
witam a na jakim poziomie powinnam być aby studiować zaocznie w legnicy? wystarczy poziom A2 czy za mało?
zaoczna jest na Uniwersytecie Pedagogicznym w krakowie :>
hej, chcialabym rowniez studiowac francuski zaocznie na AP w 2009/2010, prosilabym o kontakt z osobami ktore tez chca skladac tam papiery, moj nr [gg]
halo! czy studia zaoczne filologii francuskiej w Legnicy na rok 2009/2010 mają szansę powstać?? ja też jestem baaaardzo zainteresowana...!, a przy okazji zaawansowana wiekiem, 10 lat temu skończyłam studia pierwsze lepsze; teraz chciałabym dla siebie, to moje marzenie, mam jeszcze czas, żeby je spełnić!dajcie znać co z tą menedżerską w Legnicy!!!merci d'avance ;-))
Cześć, też chcę studiować zaocznie filologię romańską. Dzwoniłem do różnych szkół i wszędzie była jedna odpowiedź: "w ubiegłym roku nie uruchomiliśmy bo było za mało chętnych. Niech Pan składa dokumenty, ale czy grupa powstanie - nie wiadomo". Według mnie, jedyna szansa na uruchomienie gdzieś grupy to wspólne składanie dokumentów w danym ośrodku. Najbardziej pasuje mi Zielona Góra, ale oczywiści inne miejsca też mogą być.
Aha, moje GG to: 1547813
salut a vous tous!!!!! i co z tym francuskim zaocznie 2[tel]??? ja tez bym sie pisala....czy powstała juz jakas grupa jak tak to gdzie??
czekam na odp...pilne
czy z 72% z angola mam jakiekolwiek szanse na dzienne a jak nie to chociaż na zaoczne?
MOI DRPDZY. Nie starcie się :p. oto informacja, jaką uzyskałam dziś z sekretriatu WSM Legnica:
"Pani podanie o przyjęcie na studia jest w naszej bazie.
Niestety nadal jest to jedyne podanie na filologię romańską, które posiada dział rekrutacji. W nawiązaniu do naszego wcześniejszego kontaktu chciałbym poinformować, że istnieje możliwość otwarcia filologii romańskiej, jednak pod warunkiem, że uda się zebrać grupę minimum 20 osób.

Jeżeli posiada Pani kontakt do osób zainteresowanych rozpoczęciem studiów w WSM, to będę wdzięczny za przekazaniem im informacji, żeby składały podania, do działu rekrutacji, o przyjęcie na studia. Podania są dostępne na stronie internetowej pod adresem www.wsm.edu.pl w zakładce REKRUTACJA.
Ze względu na obawę, że grupa nie zostanie zebrana proponuję nie wpłacać opłaty wpisowej oraz nie składać dodatkowych dokumentów.
W chwili zebrania stosownej grupy kandydatów na studia, skontaktujemy się z Państwem w celu dołączenia brakujących dokumentów."
Jeśli więc Wam zależy, to do roboty :)
Jestem zainreresowana filologia romanska zaocznie , moze Krakow na UP?
Ja tez szukam, nic do tej pory nie znalazlam , chce studiowac francuski zaocznie , odpiszcie!!!
Kolegium Języków Obcych w Poznaniu - zobacz, spróbuj. Oni nie mają jako takiej strony ale przy IRK na UAM jest kierunek "filologia, specjalność nauczanie języka francuskiego" - zaocznie także
dolaczam sie , daj znac i przeczytaj moj wpis na odp. z najnowszego wpisu "travers"- Apel.... Moj mail: [email]
Witam wszystkich zainteresowanych francuskim zaocznie.UKKNJF w WARSZAWIE uruchomiło w tym roku studia zaoczne.OD 4 maja ruszyły zapisy.Ja też próbuje, więc może à bientôt.
Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa