Romanistyka we Wrocławiu

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 149
Ja w Krk mam 28 lipca.
a jeśli chodzi o mieszkanie to dziewczyny na co bedziecie sie decydowac, akademik czy mieszkanie?
kurcze to jeszcze cale 10 dni do tego krakowa!
ja sie nie musze decydowac bo jestem z wroclawia =) a wy? slyszalam ze nie jest latwo z mieszkaniem tutaj
no to masz świetnie, ja własnie wolałabym mieszkanie i jak tylko zobacze wynik że sie dostałam to zabieram sie za szukanie czegoś.
28 lipca?! Ja słyszałam, że będą w ten weekend....
Ja chciałabym wynająć jakiś pokój,ale ceny są kosmiczne,więc nie wiadomo jak to będzie.
28 lipca ale na AP ;) a jesli chodzi o ceny to są porównywalne z akademikami w tej chwili a w pokoju to zawsze masz swój własny kąt, cisze i spokoj;)
A ile kosztuje akademik?BO wynajecie swojego pokoju to droga rozrywka...
nie mam pojecia ile we Wrocłaciu ale napewno drożej niż w Lublinie ,mysle że coś w okolicach 3[tel]zł bo w Lublinie waha sie od 270 do 330, tak słyszałam;p
a Ty Ewa skąd jestes?
Z Radomia ;-)
We Wrocławiu, z tego, co się orientowałam, pokój kosztuje od 400 zł do nawet 600zł. Podobnie w Krakowie.
też tak słyszałam... hmmm ale jednak wole ten pokoj niż trafić w akademiku na nieodpowiednie towarzystwo.. nie wiem jakos sie juz tak nastawiłam;p ale zobaczymy czas pokaże;p
zgadzam sie, mam wielu znajomych ktorzy szukaja pokoju lub calego mieszkania do wynajecia razem i taki przyklad z wczoraj : za 3-pokojowe mieszkanie w stanie dobrym w 5 osob placiloby kazde 480 zl, ale to jakis cud ze im sie udalo tak znalezc, bo inne ogloszenie bylo 2 pokojowe mieszkanie w oplakanym stanie za 495 za osobe( a w tym 2 pokojowym chcieli mieszkac juz tylko w 4!) jesli chodzi o pokoje to slyszalam ze sie wahaja wlasnie miedzy 400 a 500 lub pewnie wyzej, zazlezy od dzielnicy..
udało sie komuś tam dodzwonić? bo ja probuje i nic:/
nie martw sie ja tak samo;/
kurcze chcialabym juz wiedziec, mogłabym zacząć szukać jakiegos mieszkania no:(
ja tam nie wiem w sumie czy sie dostalem, ale stawiam na tak (tak na 99%), mieszkanie mam, wiec mlodziezowo. choc lista moze sie okazac nie tylko formalnoscia.
pan arek jesteś z Wrocławia?
kurcze ja juz chce te wyniki, no!
zniknela z neta alfabetyczna lista zakwalifikowanych wiec moze sie nielugo pojawi lista przyjetych =)
nie, z Sieradza, w łódzkiem.
możecie zadzwonić na dodatkowy nr komisji rekrutacyjnej na fil.hiszpańskiej-tel.kom 6[tel],być może tam podpowiedzą jak się połączyć z fil.fr.
o skoro zniknęła to dobry znak;D bądzmy dobrej myśli.. ja tez juz sie niecierpliwie bo ważą sie moje losy;D:)
i moje=)
nitka09, trwajmy wciąż w przekonaniu że będzie dobrze=) bo jak dobrze pojdzie to w pazdzierniku spotykamy sie na UWr;)
tak w ogóle dużo się tam panów zapowiada na romanistyce, orientujecie się coś może?
haha generalnie slyszalam ze panow jest malo a na liscie zakfalifikowanych jak juz ktos tam policzyl bylo podobno 19 facetow na 222 osoby a wiem ze jeden z nich juz zrezygnowal =)
tak tak mam tez taka nadzieje ze sie spotkamy w pazdzierniku =)
uau. będzie nas tam sporo ;d
heh moja kolezanka ma jakies klopoty z punktami cos jej zle policzyli wiec idzie na uniwerek i ide z nia zobacze czy jest tam lista wywieszona
pozdrowienia 3mam kciuki papapa
N.
to krótko mówiąc bedzie babiniec;D:)^^
dostalam sie!:D wpisujcie sie z kim spotkam sie w październiku:)
a jak sparawdzials czy sie dostalas?? dzownilas czy jest juz lista?
zadzwoniłam tam bo czekałam i czekałam i listy nie ma a pani mi powiedziała ze w sekretariacie nikogo juz nie ma i wyniki poiwnny być na stronie instytutu ale jej mówie ze nie ma to podałam nazwisko i mi sprawdziła;)
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 149

« 

Pomoc językowa