wpłata na UWr

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 125
poprzednia |
Hej
Czy ktoś się orientuje jak to jest z tymi wpłatami rekrutacyjnymi? W czwartek wpłaciłam na konto bankowe uniw ale do dziś na moim internetowym profilu widnieje: Brak wpłaty... Nie wiem, czy tam do nic jeszcze kasa nie dotarła czy jak...
Jak to wygląda na waszych kontach? Czy już wam potwierdzili wpłatę?
Jeśli wpłaciłaś to wchodzisz w zakładkę opłaty i zmieniasz na tak. Ale wiesz co to też zależy jakim sposobem wpłacałaś mój kolego wpłacał przez internet i miał od ręki to załatwione, ja wpłacałem przez bank spółdzielczy i następnego dnia miałem już załatwione, natomiast jeśli wysyłałaś pocztą to to chyba idzie 10 dni. Przynajmniej na mojej poczcie. Ale najlepiej płacić przez Internet.
wplacalam w banku PKO BP, chyba już powinno do nich dotrzeć...ale nie mogę zmienić tej zakładki...jest zablokowana na 'nie'

merde...
Spokojnie te opłaty "idą" bardzo długo więc bez paniki :) moja opłata również późno do nich dotarła:)
viola wybierasz się do Wrocka a jak Ci poszła maturka?:)
hej:)
Wybieram się, ale czy sie odstane na 'zerową romanistyke'.mature zdawalam 3 lata temu i mialam:
język polski : podstawowa: 67 %, rozszerzona: 50 %
język niemiecki: podstawowa: 92 %, rozszerzona: 63 %
geografia: podstawowa: 82 %, rozszerzona: 54 %
ta rozszerzona jakoś mi tak kiepsko poszła...;/ :(
a zdawałam w tym roku i miałam z francuskiego z rozszerzenia 57% i liczę na to, że się dostanę :p więc Ty też spokojnie damy radę! :)
Ale czy Ty też idziesz na 'zerową'? Ja myslałam, że na zerową mogą iść tylko osoby, które nigdy nie zdawały francuskiego na maturze...hmmm
To jak to jest? Bo jeśli wszyscy mogą na 'zerową' składać to nie mam szans ;/
Nie, ja nie idę na zerową :) ale mam nadzieję, że mimo wszystko się dostanę :D
właśnie ja wysyłałam przez internet w czwartek na UŚ i do tej pory nie mam potwierdzenia, a niedługo kończy się czas rekrutacji i nie wiem co robić;/
nie ma co panikować z tego co wiem to nie liczy się data dotarcia kasy tylko data wysłania zresztą tak jest napisane na stronie :)
ja mam zamiar zadzwonic do tego 'technicznego serwisu' jutro. Bo od czwartku to trochę długo żeby szło...
Zadzwoń też do tych od siebie:)pewnie masz gdzies podany numer
chyba właśnie będę musiała tak zrobić, bo rekrutacja jest do środy. koleżanka, która też idzie na ten kierunek co ja, wysłała w środe i w piątek miała już potwierdzenie. no nic trzeba dzwonić :)
no u mnie dzis rano pojawila sie wplata, nawet nie musialam do nich dzwinic:)
A słuchajcie, co wiecie na temat tej rozmowy kwalifikacyjnej dla kandydatów, o ktorej jest mowa na stronie filogii ?
pierwsze słysze o rozmowie ;/ jest coś takiego w ogóle???;// dzisiaj po północy wyniki rekrutacji :D
z tego co wiem to rozmowa jest jedynie z osobami, ktore zdawaly starą maturę.
heeej:) Rozmowa jest chyba tylko z osobami co zdawaly stara mature. A wyniki mialy byc po polnocy, ale kicha, nie bylo:( No, ale z tego co widze maja byc za 30 min:))
wyświetlają się wam wyniki rekrutacji na UWR ? bo mi nie, a od 12 miały być dostępne...;/
mi tez nie;/ teraz podali ze maja byc o 13;/
dajcie spokój najpierw podają, że mają być po północy potem, że po 12 a teraz po 13 ...;/ beznadziejny jest termin na składanie dokumentów od 9 do 13 a ja mam 13 wyniki z Torunia :(
no beznadzieja. Wczoraj klikalam jak idiota o 12 co 5 sekund po serwer byc przeciazony, dzisiaj od 12 siedze i czekam. A przed chwila zadzwonilam na uniwerek i Pani powiedziala ze maja caly dzien wiec mozemy czekac nawet do polnocy. Dla odmiany-mojej kolezance co startowala na historie sztuki juz podali wyniki. Wlasnie skacze ze szczescia a ja umieram z nerwow;)
dokładnie... ja mam wyniki do kolegium 19 dopiero i tez nie wiem co robić, a na uamie mam 12 ;/ moja znajoma na pedagogice na uwr już po północy miała wyniki...
Macie racje, nie doczytałam,że to chodzi o kandydatów ze starą maturą ;)
Na stronie instytutu jest napisane,że wyniki dopiero po 15:/
oni sobie lecą w kulki...;/ miały byc po 12..
już po 15 ;/
tak, po 15 i cisza. na filologii hiszpańskiej wyniki już były :/
Jeszcze nawet nie zostalismy ich studentami a juz maja nas w ....

Masakra;/
middi ja na hiszpanska tez zlozylam i tez cisza;/ wynikow brak
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 125
poprzednia |

« 

Matura

»

Pomoc językowa - tłumaczenia