wpłata na UWr

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 125
Ja własnie przeczytałam, że jestem na liście rezerwowej. Czy może mi także ktoś przesłać te liste?? Oto mail [email]

Z góry dziekuje
ja tam nie dostałam zadnej listy na maila,miejsce rezerwowe jest na naszym koncie osobistym :)
ja też prosiłabym o listę mój mail: [email]
Gratuluję wszystkim!
tak wiem ale czy może ktoś zrobił zdjęcie listy czy coś takiego...
Uhh... na moim koncie nie ma podanego miejsca.
Zatem jeśli ktoś jest w posiadaniu listy to proszę o egzemplarz na [email]
A mam pytanie, czy nie trzeba teraz składać żadnych podań o przyjęcie w II turze?
Tylko biernie czekać na wyniki?
hej:) ja tez sie nie dostalam. wynik:144 pkt, do zerowej.

To jak z ta lista? Jak sprawdzic ktora jestem na rezerwie i od ilu przyjmowali?

Help! Jak cos to moj mail - [email]
hej :)
ja mialam 127...No to widze, ze chętnych tam mieli sporo... Pewnie najlepsi studenci językowi wzięli sobie 'zerową' jako drugi kierunek...Nie ma co liczyć, że się zwolnią miejsca...
tez tak sadze. a masz jakas alternatywe? Ja jeszcze zlozylam na UŁ i UAM.

A powiedz mi, jak mozna sprawdzic ktorym sie jest na liscie rezerwowych? Bo szukalam na moim profilu i nic:(
na francuska od podstaw przyjmowali od 172 pkt, bylam na komuny paryskiej, widziałam i sprawdzałam pare razy, bo zabrakło mi 1,6 pkt
a ktora jestes na rezerwie? Jesli 1,6 pkt to mysle, ze nie masz sie o co martwic;)
chyba nie można sprawdzić, ktorym jest sie na rezerwowej, o 1.30 w nocy mialam info, że jestem 32 na etnologii, teraz tej informacji nie ma, etnologia jeszcze upubliczniła liste rezerwowa, ale francuska nie ;(
nie ma listy rezerwowej, ale czy wiesz gdzie jest info, jakie dokumnety trzeba zanieść i czy potrzebne sa papiery od lekarza, bo ta informacja była, ale ja za nic jej nie moge teraz w irce znalezc, a na te głupia etnologie muszę złożyć papiery
no dobra, to skad viola wie ze jest 105 na liscie rezerwowej?

Trzeba im jakies papiery zawiesc/wyslac zeby byc wpisanym na rezerwe?
jestem blondynka, może lista tam wisiała, ale jej nie widziałam, :nie bić:, chyba, że była taka sytuacja jak z moją etno., że przez chwile pozycja w rankigu była pokazana.
- wydaje mi się, ze jesli rezerwowa, to nic im się nie wysyła, ale jak wspomniałam jestem blondynką
Czy ktoś mógłby podać jakie papiery trzeba złożyć i pod jaki adres można je wysyłać(muszę wysłać bo obecnie jestem za granicą,a rodzina jest ze mną). Panne m ile miałaś punktów???? Jakie przedmioty zdawałaś i na jakich poziomach. Ja miałem 152 punkty i mnie przyjeli a przecież co niektórzy mieli nie wiele mniej ode mnie.
można sprawdzić, na którym się jest miejscu na liście rezerwowej. Trzeba wejść na w zakładkę 'moje studia'. Znajduje się ona pod wybranymi kierunkami studiów.
nie ma dokładnie wyszczególnionej listy rezerwowej. Jest tylko informacja, na którym się miejscu jest na takiej liscie. Ja jestem na 105 sukces za sukcesem!

:D 8)
witam wszystkich, ja rowniez się dostałam, także gratuluję przyjętym kandydatom i do zobaczenia;)
Odpis lub oryginał świadectwa dojrzałości, poświadczona kserokopia dowodu, dwa zdjęcia i podpisane podanie z irk.
Ja jestem trzynasta na liście rezerwowych na fr. z kontynuacja, miejsc jest 60siat..hmn.. również wszystkim gratuluje i zazdroszcze :P
Adres jest i godziny na stronie instytutu filologi romańskiej.
ja jestem 78 na liście rezerwowych . jak myślicie mam szanse??
tzn jestem na 78 miejscu na ogólnej liscie chyba.. jak to jest w ogóle ?? :P
Jest 60 miejsc na kontynuacje, a 20 na zerowy.
Czyli na kontynuacje była byś 18nasta z rezerwowych :)
Może się jakoś uda :)
a Ty która jesteś na rezerwie?:)
trzynasta ^^
wymagane dokumenty: http://www.rekrutacja.uni.wroc.pl/rekrutacja/kierunki-studi%C3%B3w/dokumenty
a moze mi ktos powiedziec o co chodzi z tym wydrukowanym podaniem z irka??
Podanie drukujesz z irk. W zakładce "wydrukuj podanie na studia" drukujesz, wypełniasz, wrzucasz do koperty lub siadasz w środek transportu i wieziesz to. Ja na liście jestem 27 jestem w połowie gdzieś i to chyba niezły wynik.
aha ok, dzieki. a ja na liscie jestem 16, bylabym blizej, ale zamiast policzyc mi punkty z angielskiego to policzyli z matmy i tym sposobem mam 18 punktow rekrutacyjnych mniej;)
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 125

« 

Matura

»

Pomoc językowa - tłumaczenia