Kto ma ochote na piwko w Cannes?

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc
Od niedawna mieszkam niedaleko Cannes,moze zrobimy jakis maly zlot Polakow,bo z tego co czytam troche nas tutaj jest:-)
Jak ktos ma ochote to podaje [gg]
Pozdrawiam:-)
ja jestem w Cannes juz od roku
mozemy sobie pogadac jak chcesz
jeszcze raz ja
nie mam gg
za to messenger sur hotmail
ale ja nie mam pojecia co to jest messenger sur hotmail:-(((
messenger hotmail to jest to samo co gg (polskie)
tylko w bardziej rozwinietej i ladniejszej formie
(mozna sie widziec w kamerze)
trzeba miec tylko adres mailowy na hotmail
w jakiej jestes miejscowosci pod Cannes ?
Jesli jestes w centrum Cannes mozemy sie spotkac
bo tak szczerze to nie znam nikogo z Polski tutaj
Witam...Od niedawna mieszkam w Cannes :-)
tak wiec jaet nas trojka...[gg]
aaaaaa:-))) juz sobie zamontowalam- mozesz napisac mi swoj adres?
oj to super! koniecznie jakies male party musimy zorganizowac!
czesc,rnja od poniedzialku mieszkam w Cogolin - obok St Tropez, mam wolne w niedziele i poniedzialek, moze moglibysmy sie spotkac? mam auto.rnjak cos, podaje wam moj mail [email] sie, bo samej nie jest mi tu wesolornbuziarnela
Hej...Koniecznie musimy sie umowic na piwko...Jakby co mi lepiej pasuje poniedzialek, bo w niedziele jest szef i nie mam jak sie wyrwac :-)oreli80 - Jak zainstalowalas i gdzie znalazlas messenger hotmail ? :-)
Asiu sprobuj wejsc na strone hotmail.fr i tam powinno wszystko byc,jak bedziesz miala problemy to daj znac-mi instalowal to znajmy:-))) aha no i oczywiscie poniedzialek mi pasuje wiec mozemy wypic w koncu piwko:-)))
:-) Hotmail zainstalowany.Tylko na poczatku wydaje mi sie strasznie skomplikowany ten Messenger ;-)
Z tym piwkiem to super.A jak inne dziewczyny? Pasuje wszystkim jakis poniedzialek? Buziaki Asia
mi pasuje poniedzialek, akurat mam wolne, ale o ktorej i gdziie? jeszcze nie bylam w cannes, to bedzie moj pierwszy raz, wiec prosze o instrukkcje ;)

moj MSN [email]
cote d'azur -odezwij sie...W poniedzialek spotkanie! Moj mail: [email]
mon adresse msn
[email]

mysle ze poniedzialek bedzie ok
Czesc, od tygodnia jestem w Arles mam tu zostac do wrzesnia a nikogo nie znam poza rodzinka u ktorej pracuje.Mam wolne cale poniedzialki i czwartki,jestem chetna na jakies spotkanie,,,chocby i w Cannes choc to kawalek [email]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa