Kto opowie o sobie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,

pisze artykuly...
Czy ktos zechcialby mi opowiedziec kilka zdan o swojej pracy we Francji (studia).... + kilka foteczek. Jestem gotowa sie spotkac ;)
Mieszkam w Paryzu.
Pozdrowka
Agnieszka
Znajdz sobie normalna prace ty obludnico, wredna klamczucha ! Przestan wykorzystywac ludzi do tego brukowca, to pismo dla roboli takich jak ty !! Przeciez ty tez harujesz, na czarno sprzatasz i bawisz dzieci ! znajdz sobie normalna prace i nie oszukuj ludzi !
???? skad taka opinia?
Bo mnie tak wykorzystala, powiedzialam jej ze pracuje, a ona potem to wszystko opisala w brukowcu praca za granica. A potem dowiedzialam sie ze ona tak jak ja na czarno sprzata, bawi dzieci i w tym brukowcu slowem o sobie nie wspomniala. Bo ona neguje to ze rowniez jest opiekunka do dzieci, sama siebie uwaza za nie wiem co! Dlaczego wykorzystuje innych , niech opisze siebie jak pracuje u francuskich rodzinnych . korespondentka z piaskownicy dla dzieci w paryzu ! wiem ze to wstdliwie zajecie sprzatac i bawic dzieci gdy sie ma tak jak ta Guenda 30 lat, ale nie oklamuj ludzi bynajmniej !!
no ale po co jej opowiadalas twoja historie skoro wiedzialas ze ja opisze? bo przeciez ona nie ukrywa, ze chce tych informacji po to zeby je opisac w swoim artykule...

a to ze ona z dziecmi siedzi i sobie dodatkowo dorabia pisaniem, to chyba nie przeszkadza...no i nie zgadzam sie opieka nad dziecmi czy sprzatanie to jakies ujmujace czlowiekowi zajecie...
no wlasnie ze nie, nie poinformowala mnie, ze opisze moja historie do tego brukowca. Rozmawiala ze mna jak z kolezanka. Az pewnego dnia odkrylalam w tej niby gazecie ze zostalam opisana !!
poza tym pisaniem sobie nie dorabia, to za darmo, tak sobie , zeby poczuc ze robi sie cos innego niz sprzatanie w domach francuskich
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia