wakacje we Francji

Temat przeniesiony do archwium.
cześć;]
Chciałabym sie dowiedzieć gdzie szukać jakichś tanich wyjazdów do Francji w te wakacje? ;>... chciałam wyjechać do jakiejś rodziny ale nie wiem jak to załatwić , żeby wszystko było pewne i bezpieczne.. wiec może lepiej spróbować normalnych wakacji...tylko gdzie takie znaleźć ..tanie dla 17 latki..? :} Proszę o rady ..;]
Z góry dziękuję
chodzi Ci o jakiś obóz wypoczynkowy??
chociażby..;]... myślałam na początku może żeby było taniej wyjechać do jakiejś rodziny .. ale tego chyba się nie uda załatwić ..więc obóz ..:)
Jeśli chodzi Ci o obóz młodzieżowy to polecam biuro turystyczne ATAS (http://atas.pl/) Firma jest sprawdzona (mama mojej koleżanki sprawdzała, dzwoniła i firma ma certyfkiaty), a zresztą sama byłam. Było super!! Chociaz nie wiem czy by Ci odpowiadał pobyt pod namiotami tylko nie takimi zwykłymi lecz takimi dużymi (4 osoby do jednego). Byłam w Varlas Plage. Fajna plaża, dyskoteki, baseny w cenie pobytu mili ludzie (a zwłaszcza Francuzi) Także polecam. Cena 1250 zł na 13 dni. Jeśli chcesz o coś jeszcze zapytać to pisz na [gg] . Pozdrowienia
Madzia=)

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia