Festiwal jazz w Marciac

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.Zapraszam wszystkich do Marciac na festiwal jazz.Nie wiem czy slyszeliscei o tej imprezie, ale podobno jest super(bedzie to moj pierwszy festiwal).Caly festiwal trwa 2 tyg.i bedzie kupe koncertow, tak jak np.Joe Cocker,ale na jego koncert bilety juz sie koncza.Pozatym bedzie kupe koncertow za darmo, caly czas przez 2 tyg.
A no i koncerty zaczynaja sie pod koniec lipca.
A wiec mam nadzieje, ze zobacze wiecej polskich twarzy w Marciac(jak narazie nie widzialm).
Ja tam pracuje w restauracji, wiec bedziemy codziennie wieczorem z moim narzecznym chodzic na koncerty i super by bylo wypic piwko z kims z kraju hii.
Pozdrawiamy
Dodam, ze Marciac jest na poludniu Francji, dep.Gers.
Ok 60 km od Pau itp.
moglabys napisac cos wiecej? jakie koncerty i te 60 km od pau to w ktora storne
A wiec jesli chodzi o koncerty to duzo jazz, ale podejzewam ze nie tylko.Poztym teatrzyki, bazary itp.
A jeli chodzi o polozenie:
jest to dep.Gers na polnocny wschod od Pau.
W strone Auch, ale jest to polowe drogi.
Z Pau wpierw trzeba jechac na Morlaas a poniej na Maubourguet a pozniej na Marciac.Wydaje mi sie, ze jest to moze ok 60 km od Pau.
Mozna rowniez wpierw do Tarbes a z tamtad do Maubourguet i na Marciac- jest to latwiejsza droga, ale dluzsza bo musisz wpierw jechac na poludniowy wschod a poniej na polnoc.Wydaje mi sie, ze moze ze 20 km wiecej.
Pozdrawiam
a czy wiesz jak wyglada sprawa z biletami na new york ska jazz ensemble i the skatalites, bo mam problem aby je zarezerwowac :( no i jak z noclegiem??
Gosiu! za chwile bede w okolicy bardzo chetnie sie z Toba spotkam jesli jestes tu juz jakis czas na pewno od Ciebie duzo sie dowiem!
!Wlasnie dzis w nocy wyruszam w droge i jade z polnocy calej w deszczu.moze do mnie zadzwonisz? zeby sie umowic? a wogole to fajnie by bylo zebysmy sie wymieniali takimi super informacjami jak ta Twoja.
duza buzka
bogucha tel.[tel]
witam cie bogusiu.przykro mi ze sie nie spotkalysmy.dopiero kilka dni temu zobaczylam twoje wiadomosc.pisalas mi troche pozno poniewaz jazz skonczyl sie 15 sierpnia a nastepnego dnia wyjezdzalam do polski na kilka tygodni.obecnie znow jestem we francji na poludniowym wschodzie nieadaleko marciac jak poprezdnio,wiec jesli jestes w poblizu i chcesz sie spotkac daj znac.
pozdrawiamy buzka
witam poniownie.ja nadal tutaj we francji i zapraszam ponownie na festiwal jazz w marciac.jeli ktos z rodakow bedzie w marciac dajcie znac...moj emeil [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia