Bordeaux

Temat przeniesiony do archwium.
witam ! mieszkam w centrum miasta Bordeaux i chetnie nawiaze kontakt z kims kto tez przebywa w tym miescie lub okolicach by moc spotkac sie i pogawedzic po polsku :-) pozdrawiam goraco i czekam na info :-)
Jeśli zostajesz na dłużej to we wrześniu pojedź na kampus przy Bx3 i Bx4 i zawieś ogłoszenie na panelach na uniwerkach (najlepiej przy biurach administracji) oraz przy wejściach do akademików, tak złapiesz erazmusów z Polski.
dzieki za rade :-)
proszę bardzo. miłego pobytu.
Witam! Przyjechałam do Bordeaux miesiąc temu i jeszcze nie zdążyłam tu nikogo poznać,z ego co się zdążyłam zorientować to jutro ma być spotkanie połączone z polską zabawą.
Prosze o numery GG lub meile dla szybszego kontaktu :-)
pzdr !
[gg]
[email]
pozdrawiam
hello!
wlasnie jestem na wakacjach w okolicy Arcachon (to jakas godzinka drogi od Bordeaux) i zastanawiam sie czy moze znajdzie sie tu ktos zeby porozmawiac po polsku? :) czekam na wiadomosci [email] pozdrawiam
Hej:) Będe za kilka dni w okolicach Bordeaux a dokładnie w Port-SteFoy przez miesiąc na praktykach w jednej z tamtejszych winiarni. Weekendy będą wolne od obowiązków:) Czekam na kontakt [email]
hej:)ja w srode jade tez w okolice Arcachon...a tak wogole nie rozmawiam czasem z Martyna??pozdrawiam:)
hej :) nie Martyna tylko Ola :) a gdzie sie wybierasz dokladnie? ja jestem w Pyla :)
ja tez chyba w Pyla sur Mer:) jutro jade czyli w srode...jesli chcesz sie skontaktowac to moja komorka 513835837 i pozdrawiam:)
wyslalam smska ale nie wiedzialam czy to polska komorka czy francuska... wiec wyslalam na polska :) a do kiedy bedziesz w Pyla? pozdrawiam
hej od stycznia będę na wymianie w Bordeaux na uniwersytecie SCIENCES PO BORDEAUX może wiecie coś na temat tej uczelnie i dacie jakieś rady?
i prosiła bym o udzielenie informacji o poziomie francuskiego...boję sie, że nie będę nic rozumiała ...
z góry dziekuję za udzielenie informacji
witam, ostatnio spędziłam pół roku w bx, w przyszłym miesięcu, znów się tam wybieram -podaj prosze namiary na siebie, a z przyjemnością się z tobą skontaktuję. pozdrawiam
Czesc,
Czy ktos miaszka tu na stale?
Przeprowadzilismy sie do Bx od wrzesnia i niestety smutno mi tu, bo maz pracuje a ja siedze, chodze, pije kawe sama. Moje zycie zaczyna i konczy sie wieczorem, to troche za malo. Ja niestety jestem "zwierzeciem stadnym"
Czy jest ktos kto mialby ochote na kontakt.
Bo
hej,
wybieram sie do bordeaux na poczatku nowego roku i w zwiazka z tym mam porospe do osob, ktore tam mieszkaja. bylabym baaaardzo wdzieczna za podanie stron na ktorych mozna znalezc oferty pracy w bdx lub konkretnych ofert o ktorych slyszeliscie. znam francuski. bede bardzo wdzieczna za pomoc.
pozdrawiam

asia
http://www.bordeaux-interim.fr/

http://renseignements.118000.fr/v_bordeaux_33/c_agence-d-interim

http://www.carriereonline.com/offres-d-emploi/bordeaux-interim/9103/
Hej, jestem w Bordeaux od calkiem niedawno, wczesniej bylo Saint Tropez i Megeve, teraz chcialam sie juz "osiasc". Jezeli jest ktos w Bordeaux, ktory nudzi sie od czasu do czasu, dajcie znac...
Moj numer gg

1[tel]
Hej!!
Też mieszkam od niedawna w Bordeaux, chetnie się z wami zobaczę. istnieje takie coś jak spotkania Polonii w bdx? jest jakies miejsce na to czy raczej ławeczka na victory square wchodzi w gre? :) pozdrawiam
aha, moj mail to [email] francuskiego tel jeszcze nie posiadam ;)
mieszkam w bayonne [gg]
witam, mieszkam w hiszpani z zona i synem, pracowalem w bayonne i chcialbym sie tam przeniesc, bardzo ciekawe miasto, jestem murarzem. czy jest mozliwe tam zyc?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie