Kurs językowy-jaki wybrac?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!Stoję przed dylematem jaki kurs językowy wybrać.Słyszałam o kursie organizowanym przez Uniwersytet Nanterre i kursie prowadzonym przez IFEC (Institut France-Europe Connexion).Czy ktos z Was słyszał coś o tych kursach czy tez podobnych.Nie ukrywam że zależy mi również na umiarkowanej cenie i w miare dobrym poziomie.Z góry dziękuję za informację.
hej, ja juz sie wczesniej wypowiadalam na temat IFEC(prowadzony przez polakow, nauczyciele francuzki i 90% dziewczyn to byly aupair) i bardzo zachwalalam bo byl tam niejaki prof Denis, ale dowiedzialam sie ze juz go nie ma:( wiec moglo sie duzo zmienic.obejrzyj sobie ifec.free.fr. mysle jednak ze na universytecie bedzie lepiej chociaz nanterre, jest dalego od centrum i ogolnie nie cieszy sie dobra opinia. ale w koncu univerek to univerek a nie jakas prywatna szkola jezykowa:)
pzdr
hey,

mi sie wydaje ze kursy organizowane przez uniwersytety sa najlepsze. po pierwsze, uniwerek to uniwerek. jakos nie ufam prywatnym kursom prowadzonym przez szkoly jezykowe ;-) bylam na kursie org. przez uniwerek i byl super! profki byly bardzo sympatyczne, ale wymagajace... a na koniec byla super fête :-D
no i poza tym masz legitymacje studencka ktora daje ci duzo znizek...

powodzenia

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia