au pair 2009!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
Będę tam od 25 czerwca do 25 września:) Jadę do Capbreton nad Atlantykiem. Do tej pory nie mogę w to uwierzyć!!! I chyba załamię się psychicznie jak ta pani ze mnie zrezygnuje... x)
a jak znalazłaś rodzinę? :)
Przez www.aupair-world.net. To jest samotna matka z dwuletnią córeczką. Bardzo miła kobieta:) Ty też szukasz?
Czy już ją znalazłaś albo jesteś obecnie au pair?
ja byłam w zeszłym roku au pairką i tak naprawdę to rodzina znalazła mnie! przez www.easyaupair.com
a w tym roku pisałam już z kilkoma rodzinami, ale właściwie nadal szukam:) w zeszłym roku byłam na południu nad morzem, niedaleko Montpellier, więc w tym roku chciałabym w jakiś inny rejon, żeby przy okazji trochę pozwiedzać :)
To może postaraj się o rodzinkę gdzieś w Akwitanii:) Fajnie by było mieć kogoś znajomego blisko siebie do pogadania w ojczystym języku od czasu do czasu xD
Póki co piszę z jedną rodziną, która mieszka właśnie w Akwitanii, gdzieś koło Saint Georges de Didonne :)
A Ty jedziesz pierwszy raz jako au pair?:)
Tak. Po raz pierwszy. I troszkę się boję bo jednak we Francji jest całkiem inne życie, inna kultura, zwyczaje no i oczywiście inny język...:) Ale mam nadzieję, że dam sobie jakoś radę. Jak byś chciała to możemy popisać na gg :)Mój numer to 2622424 :)
ok :) a wybiera siÄ™ ktoÅ› jeszcze na au pair w tym roku?
hej ja prawdopodobnie tez tyle ze ja nie pierwszy raz i do rodzinki u ktorej juz bylam;D jezeli masz jakies pyt to bardzo chetnie pomoge doskonale pamietam jak sama wyjezdzalam pierwszy raz:Pw razie czego zostawiam moje [gg] ;)
Dostałam od Ciebie wiadomość na gadu ale nie miałam czasu na nią odpisać. No i ona niestety nie zapisała się w archiwum. Mogłabyś jeszcze raz do mnie napisać, s'il te plaît.:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

»

Życie, praca, nauka